Gelmiş geçmiş en iyi Windows seçiyoruz.

Stabil ve performanslı Windowsu seçelim.

• Windows XP

Oylar: 12 16.9%
  • Windows Vista

Oylar: 0 0.0%
  • Windows 7

Oylar: 29 40.8%
  • Windows 8

Oylar: 1 1.4%
  • Windows 8.1

Oylar: 5 7.0%
  • Windows 10

Oylar: 17 23.9%
  • Windows 11

Oylar: 7 9.9%

• Oy kullanan toplam üye
    71
En günceli olan Windows 11 diyorum. XP'yi hiç kullanmadım. Vista dışında hiçbir Windos sürümüyle de alıp veremediğim olmadı. Vista'nın kötü şöhretinin sebebi, 512 MB RAM'in standart olduğu bir dönemde 2 GB RAM istemesi.

En günceli olan Windows 11 diyorum. XP'yi hiç kullanmadım. Vista dışında hiçbir Windos sürümüyle de alıp veremediğim olmadı. Vista'nın kötü şöhretinin sebebi, 512 MB RAM'in standart olduğu bir dönemde 2 GB RAM istemesi.
Tecrübeler farklıdır. Ama benim gördüğüm kadarıyla 11 kadar sistem kaynaklarını sömüren işletim sistemi olmadı daha.

XP zaten benzin koklama misali sistem kaynağını tüketiyordu :D
Ama çok çok aşırı güvenliksiz sistem olduğuna imzamı atarım.

1995-2000 arası doğupta win7 demeyen haindir :D
90-95 xp der tabi.

7-10 arasında kaldım 10 dedim teknoloji iyidir

11i debloat ederseniz çıkmış en iyi windows sürümü, tabii stok halde kullanırsanız rezil

Tecrübeler farklıdır. Ama benim gördüğüm kadarıyla 11 kadar sistem kaynaklarını sömüren işletim sistemi olmadı daha.

XP zaten benzin koklama misali sistem kaynağını tüketiyordu :D
Ama çok çok aşırı güvenliksiz sistem olduğuna imzamı atarım.
XP döneminde son kullanıcıyı tehdit edecek ciddi bir güvenlik açığı yoktu. Aslında bakarsan 2016'ya kadar teknoloji cahilinin bayrak taşıyanı bile başını belaya sokamazdı.

genel olarak yaşla ilgili bir soru bence hocam 2000li dönemlerde windows 7 tüplü monitörden gta sa veya vice oynayanlar 7 der tabii ki ama 90lı tarafta xpye kayıyor tamamen yaş ve eskiye özlemde denebilir

Geri