Tarihin En İyi Oyununu Seçiyoruz. !

Dünyanın En İyi Oyunu Hangisi, Neden ?

• Uncherted

• Detroit Beckhame Human

• The Last Of us

• Red Dead Redamption

• Need For Speed

• Resident Evil

• Crysis

• Grand Thef Auto

• Tomb Raider

• Call of Duty

• Battlefield

• Elden Ring

• Outlast

• Dead Island

• Dead space

• Far Cry

• Cyberpunk

• Ghost Of Thushima

• Until Dawn

• Silent Hill

• Dying Light

• Mafia

• Half Life

• Witcher 3

• God of War

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Grafik,, türkçe dil desteği, hikaye ,oynanış optimizasyon;

hiç farketmez. Sizin için dünyanın en iyi oyunu hangisi.Ve neden ? Tekrar unutup yeniden oynama şansın olsa hangisi olurdu ?
Çoğu günümüz oyunları doom quek nerde GTA gibi oyunlar pek bana hitap etmiyor burda gerçek tek bir kral var o da half life dir

Birsürü hikaye oyunu oynadım, rdrnin üstüne hikaye oyunu görmedim.

Rdrnin hikayesi nedir
Van der Linde çetesinin hikayesini anlatıyor. Çetenin yavaş yavaş bozulmasını ve ana karakterimiz Arthur Morganın çeteye katılmasının yıllar sonraki hayatını anlatıyor daha detaya giremiyorum çünkü her türlü spoiler oluyor.

Van der Linde çetesinin hikayesini anlatıyor. Çetenin yavaş yavaş bozulmasını ve ana karakterimiz Arthur Morganın çeteye katılmasının yıllar sonraki hayatını anlatıyor daha detaya giremiyorum çünkü her türlü spoiler oluyor.
Paralara ihtiyacı var
Çok dikkat çekici gelmiyor anlatımı güzel herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi half life bence hikayede

sekirodan aldığım keyfi hiçbirinden almadım

RDR2. Şuana kadar hikayeli en kral oyunları: uncharted,tlou 1,2, GOW, witcher,cyberpunk ve dahası bir sürü oyun oynadım ama rdr2'nin sunmuş olduğu ( şahsi ) mükemmel hikayeyi ve neredeyse her şeyi düşünülmüş mükemmel açık dünyayı, grafikleri sunan başka bir oyun görmedim.

gta online gerçeği varken başka oyun seçen fantazi yapıyodur

rdr2 güzel oyun ama hiç benlik değil o yüzden tlou1 diyorum

RDR2. Şuana kadar hikayeli en kral oyunları: uncharted,tlou 1,2, GOW, witcher,cyberpunk ve dahası bir sürü oyun oynadım ama rdr2'nin sunmuş olduğu ( şahsi ) mükemmel hikayeyi ve neredeyse her şeyi düşünülmüş mükemmel açık dünyayı, grafikleri sunan başka bir oyun görmedim.
Hocam rdr2 yi oynadım ama bana niyeyse çok iyi gelmedi ya.Yani hikayeyi de tam anlayamadım çok yavaş ilerliyor garip grup görevler var alakasız.Mesela The last of us yada god of war resident evil gibi değil.Birini öldürürsün,intikam gerekir,silah bulursun gider ekiple öldürürsün.Ama rdr 2 gibi veya buna benzer oyunlarda öyle olmuyor.Silah bulursun öldürmeye gidersin yok düşman o evden taşınmış yok yolda giderken silah bozulmuş yolda kalmamak için at bakmaya gidelim ata para vermek için kasabaya gidelim vs vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rdr2 güzel oyun ama hiç benlik değil o yüzden tlou1 diyorum
Hikayesiyle sürükleyen= Tlou
Tüyleri diken diken edip hoayttttttt lannn dedirten= God of War
Oha m eke bi insan bu detayı oyuna niye ekler dedirten= Rdr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,197
Üyeler
186,302