Ameyus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,063
Evet ben yaptım ama tutmadı.o oyunuda sen yaptın reis demi, geliştirici ismi aynı
Evet ben yaptım ama tutmadı.o oyunuda sen yaptın reis demi, geliştirici ismi aynı
Çoğu günümüz oyunları doom quek nerde GTA gibi oyunlar pek bana hitap etmiyor burda gerçek tek bir kral var o da half life dirGrafik,, türkçe dil desteği, hikaye ,oynanış optimizasyon;
hiç farketmez. Sizin için dünyanın en iyi oyunu hangisi.Ve neden ? Tekrar unutup yeniden oynama şansın olsa hangisi olurdu ?
Rdrnin hikayesi nedirBirsürü hikaye oyunu oynadım, rdrnin üstüne hikaye oyunu görmedim.
Van der Linde çetesinin hikayesini anlatıyor. Çetenin yavaş yavaş bozulmasını ve ana karakterimiz Arthur Morganın çeteye katılmasının yıllar sonraki hayatını anlatıyor daha detaya giremiyorum çünkü her türlü spoiler oluyor.Rdrnin hikayesi nedir
Paralara ihtiyacı varRdrnin hikayesi nedir
Van der Linde çetesinin hikayesini anlatıyor. Çetenin yavaş yavaş bozulmasını ve ana karakterimiz Arthur Morganın çeteye katılmasının yıllar sonraki hayatını anlatıyor daha detaya giremiyorum çünkü her türlü spoiler oluyor.
Çok dikkat çekici gelmiyor anlatımı güzel herhaldeParalara ihtiyacı var
En iyi half life bence hikayedeVan der Linde çetesinin hikayesini anlatıyor. Çetenin yavaş yavaş bozulmasını ve ana karakterimiz Arthur Morganın çeteye katılmasının yıllar sonraki hayatını anlatıyor daha detaya giremiyorum çünkü her türlü spoiler oluyor.
Hocam rdr2 yi oynadım ama bana niyeyse çok iyi gelmedi ya.Yani hikayeyi de tam anlayamadım çok yavaş ilerliyor garip grup görevler var alakasız.Mesela The last of us yada god of war resident evil gibi değil.Birini öldürürsün,intikam gerekir,silah bulursun gider ekiple öldürürsün.Ama rdr 2 gibi veya buna benzer oyunlarda öyle olmuyor.Silah bulursun öldürmeye gidersin yok düşman o evden taşınmış yok yolda giderken silah bozulmuş yolda kalmamak için at bakmaya gidelim ata para vermek için kasabaya gidelim vs vs.RDR2. Şuana kadar hikayeli en kral oyunları: uncharted,tlou 1,2, GOW, witcher,cyberpunk ve dahası bir sürü oyun oynadım ama rdr2'nin sunmuş olduğu ( şahsi ) mükemmel hikayeyi ve neredeyse her şeyi düşünülmüş mükemmel açık dünyayı, grafikleri sunan başka bir oyun görmedim.
Hikayesiyle sürükleyen= Tlourdr2 güzel oyun ama hiç benlik değil o yüzden tlou1 diyorum