Yani Hocam Testlerde en fazla 5 6 derece fark ediyor ciddi bir fiyat farkı varsa tercih edilebilirMerhaba arkadaşlar, MSI Ventus 3X OC RTX 5090 alınır mı? Ventus serisi bana çok dandik geliyor, o yüzden soruyorum. Sıcaklığı nasıl, ısınıyor mu?
Rog Astral düşünüyordum da ROG Astral ile Ventus arasında 30 bin TL fark varYani Hocam Testlerde en fazla 5 6 derece fark ediyor ciddi bir fiyat farkı varsa tercih edilebilir
Ventusda boşver rog astral daha ucuza çok daha iyi modeller varMerhaba arkadaşlar, MSI Ventus 3X OC RTX 5090 alınır mı? Ventus serisi bana çok dandik geliyor, o yüzden soruyorum. Sıcaklığı nasıl, ısınıyor mu?
Satıcı güvenilir değil hocam resmi satıcıdan almak istiyorum Hepsiburada vs gibi.Ventusda boşver rog astral daha ucuza çok daha iyi modeller var
amazondan ventusu al geç hocam bana kalırsa istersen macununuda değiştirirsin yada ilerde cillop gibi kart bellek krizinden ekran kartlarınada vurmaya başladı alınır şuandaSatıcı güvenilir değil hocam resmi satıcıdan almak istiyorum Hepsiburada vs gibi.
Sadece 4K ultrada oyun oynuyorum hocam evet inşAllah Steame yasak gelmez zaten alırım şimdi tutarım kenarda Steame yasak gelirse iade ederim direkt 60K Steam hesabı da çöpe gitmiş olucakİş için evet alınabilir ama şu muhtemel gelmesi beklenen yasaklar sonrasında sahip olduğumuz bilgisayarlar ve konsollar tuğla olacağı için amaç oyunsa kesinlikle hayır.
Doğru hocam ama bir defa alacağım yani bir 5 sene kadar birdaha almayacağım. Rtx 5080 vardı sattım yetmiyor Star Wars Jedi Survivor 22 GB VRAM tüketiyor. VRAM kaynaklı stutter yiyordum full Warhammer space marine 2 16 GB vramden fazla tüketiyor.oyun için 5090 gereksiz pahalı , rtx 5080 yeter de artar . Millet rtx 5090 ile iş yapıyor
Ne kadar bu kartın fiyatı hocam ?Merhaba arkadaşlar, MSI Ventus 3X OC RTX 5090 alınır mı? Ventus serisi bana çok dandik geliyor, o yüzden soruyorum. Sıcaklığı nasıl, ısınıyor mu?
156 bin Google yazsanız en basitinden çıkıyorNe kadar bu kartın fiyatı hocam ?