MSI RTX 5090 Ventus 3X modeli alınır mı?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
Merhaba arkadaşlar, MSI Ventus 3X OC RTX 5090 alınır mı? Ventus serisi bana çok dandik geliyor, o yüzden soruyorum. Sıcaklığı nasıl, ısınıyor mu?

Merhaba arkadaşlar, MSI Ventus 3X OC RTX 5090 alınır mı? Ventus serisi bana çok dandik geliyor, o yüzden soruyorum. Sıcaklığı nasıl, ısınıyor mu?
Yani Hocam Testlerde en fazla 5 6 derece fark ediyor ciddi bir fiyat farkı varsa tercih edilebilir

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Satıcı güvenilir değil hocam resmi satıcıdan almak istiyorum Hepsiburada vs gibi.
amazondan ventusu al geç hocam bana kalırsa istersen macununuda değiştirirsin yada ilerde cillop gibi kart bellek krizinden ekran kartlarınada vurmaya başladı alınır şuanda

• Beğen
İş için evet alınabilir ama şu muhtemel gelmesi beklenen yasaklar sonrasında sahip olduğumuz bilgisayarlar ve konsollar tuğla olacağı için amaç oyunsa kesinlikle hayır.

• Üzgün
İş için evet alınabilir ama şu muhtemel gelmesi beklenen yasaklar sonrasında sahip olduğumuz bilgisayarlar ve konsollar tuğla olacağı için amaç oyunsa kesinlikle hayır.
Sadece 4K ultrada oyun oynuyorum hocam evet inşAllah Steame yasak gelmez zaten alırım şimdi tutarım kenarda Steame yasak gelirse iade ederim direkt 60K Steam hesabı da çöpe gitmiş olucak :( sadece hikayeli oyunlara 60 bin TL vermiştim.

oyun için 5090 gereksiz pahalı , rtx 5080 yeter de artar . Millet rtx 5090 ile iş yapıyor

• Beğen
oyun için 5090 gereksiz pahalı , rtx 5080 yeter de artar . Millet rtx 5090 ile iş yapıyor
Doğru hocam ama bir defa alacağım yani bir 5 sene kadar birdaha almayacağım. Rtx 5080 vardı sattım yetmiyor Star Wars Jedi Survivor 22 GB VRAM tüketiyor. VRAM kaynaklı stutter yiyordum full Warhammer space marine 2 16 GB vramden fazla tüketiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,683
Üyeler
188,797
Son üye
anilT1
Geri