🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

düşer düşmez gidiyor adamlar nasıl bot yazmışsa düşen tüm kartları oto satın alıyor 3 tane 9070 xt 1 tane 5070 ti aldı dün bot ben daha tıklayıp bilgilerimi bile giremedim
9070xt asus prime baya durdu onu alıyor sonra iptal ediyor gördüğüm kadarıyla
benim anlamadığım diğer bir konu fiyatı yüksek olanı da çekiyor cronjobu mu yanlış yaptı ai tarafta mı yanlış ilerletiyor bilmiyorum ama amazonun o botçuyu engellememesi de bir garip önüne geleni banlıyor normalde

keske paylastıgımda alsaydın denk gelirse atıyorum gene konuya
Denk gelmedim kanka ya 29unda düştüğünde almıştım amazon hesabı kapattı şüpheli durumdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keske paylastıgımda alsaydın denk gelirse atıyorum gene konuya
Nasıl yakaladın hocam bot eklenti vs mi denk mi geldin

Son düzenleme:
Denk gelmedim kanka ya 29unda düştüğünde almıştım amazon hesabı kapattı şüpheli durumdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yakaladın hocam bot eklenti vs mi denk mi geldin
yok pulse beyaz modeli vardı sabah kart bilgilerini girerken cektiler, ara ara kontrol ediyordum siyahı denk geldi onu aldım 2 tane eklemislerdi siyahı

yok pulse beyaz modeli vardı sabah kart bilgilerini girerken cektiler, ara ara kontrol ediyordum siyahı denk geldi onu aldım 2 tane eklemislerdi siyahı
ona da denk gelemedim tuvalette yakalandık valla 29'unda denk getirdik kafasına göre hesabı kapatmasa iyidi amazon

Link vermek yasakmış sanırım ekran karti kovalıyorsanız telegeam kanalını takip edebilirsiniz amazondepofirsatlari

Son düzenleme:
Link vermek yasakmış sanırım ekran kartı kovalıyorsanız telegeam kanalını takip edebilirsiniz amazondepofirsatlari
Buranın da bildirimleri açık her şeyi atmıyorlar az önce düşen pulse 9060xtleri atmadı mesela bildirimleri açıktı

Açıkçası ben sabah ki nitro yu almaya çalıştım sipariş falan her şey okey 1 dk sonra sipariş iptal edildi mesajı geldi şüpheli hareket falan filan yazdı. Taichi de kargoya verilince bir daha uğraşmadım. Yoksa ilk tercih nitro du taichiyi iptal edecektim

Açıkçası ben sabah ki nitro yu almaya çalıştım sipariş falan her şey okey 1 dk sonra sipariş iptal edildi mesajı geldi şüpheli hareket falan filan yazdı. Taichi de kargoya verilince bir daha uğraşmadım. Yoksa ilk tercih nitro du taichiyi iptal edecektim
sanırım iptal olan nitronun stoğu birkaç dakika önce geldi

Ayni sekil oldu 9060xt de bana hesap kitlendi sifresini acinca kendine geldi

Geri