❌İndirim Bitti! Asus ROG Xbox Ally - 31.350 TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
457
Gördüğü en dip fiyat. Peşin fiyatına 3-6-9 taksit. Satıcı resmi Asus. Aynı fiyata Steam Deck de düşünebilirsiniz, konu için tıklayın. Xbox Ally X çok daha iyi ama ~25k fiyat farkı var. Bunu PC olarak kullanacaklar için faydalı, uyumlu bi dock istasyon alacaksınız, HDMI monitör + klavye + fare PC şeklinde kullanabilirsiniz. İşlemci handikapı var, eski seri Z1 Extreme'den falan epey zayıf, altta tabloda gösterdim.

1770030431386.webp

Yeni dip fiyat yapmış. AKAKÇE

1770030470516.webp

İşlemcisi diğer modellere göre iyi değil ama tabi fiyat avantajı var ona göre değerlendirin.

1770030577160.webp

Son düzenleme:

Gördüğü en dip fiyat. Peşin fiyatına 3-6-9 taksit. Satıcı resmi Asus. Xbox Ally X çok daha iyi ama ~25k fiyat farkı var. Aynı fiyata Steam Deck de düşünebilirsiniz, konu için tıklayın. Bunu PC olarak kullanacaklar için faydalı, bir tane dock alacaksınız, HDMI monitör + klavye + fare mis gibi PC şeklinde kullanabilirsiniz. İşlemci handikapı var eski seri Z1 Extreme'den falan daha zayıf, altta tabloda gösterdim.

Alıntıyı görüntüle

Yeni dip fiyat yapmış. AKAKÇE

Alıntıyı görüntüle

İşlemcisi diğer modellere göre iyi değil ama tabi fiyat avantajı var ona göre değerlendirin.

Alıntıyı görüntüle
fiyat bedava monitöre baglayıp düz pc olarakta internet filim vs içinde kullanılabilir gibi çevirici apart ile

Düz z1e almak bence daha mantıklı şahsi görüşüm. 13k da cebinize kalır. Performansı düşük olup, sırf bataryası iyi diye o kadar para verilmez en azından ondan iyi performanslı ally z1e ile az çok oynarsın. Gönül ister Ally X alınsın ama 2. eli bile 35k :kekw:

Düz z1e almak bence daha mantıklı şahsi görüşüm. 10k da cebinize kalır.
Asus ROG Ally 2023 Z1 Extreme kronik arızalı diye hiç bulaşmamıştım. Kart yuvasına takılan SD kartı bozuyordu. 1 TB kartımı hiç riske edemem.

bunlara para verip medet umanın aklına şaşarım 30 fps 25 ms oyun oynayacağım öyle mi peh

Asus ROG Ally 2023 Z1 Extreme kronik arızalı diye hiç bulaşmamıştım. Kart yuvasına takılan SD kartı bozuyordu. 1 TB kartımı hiç riske edemem.
2 seneyi geçti bozulmadı 512 gb takılı şefim bende ama evet şansıma büyük ihtimal reddetmiyorum ama SD kart içinde bu alet alınmıyor ki(artık telefonlara dahi takılmıyor çoğunlukla) , kim gerçekten oyun için sd kart sürekli tak çıkar yapıyor. SSD yükle geçciyim ben pc gibi kullanıyorum konsolu.

edit: Ally X ve z1e sahibim

bunlara para verip medet umanın aklına şaşarım 30 fps 25 ms oyun oynayacağım öyle mi peh
Bu oyun için biraz zayıf fakat taşınabilir PC için mantıklı + hub ile normal PC olur. Aynı zamanda basit oyunları da oynatır. Benchmark videoları üstte.

2 seneyi geçti bozulmadı 512 gb takılı şefim bende ama evet şansıma Ally X ve z1e sahibim
Ally X'te SD kart slotunun yerini değiştirerek çözdüler diye biliyorum. Problem olan düz 2023 Rog Ally cihazlardı.

Bu oyun için biraz zayıf fakat taşınabilir PC için mantıklı + hub ile normal PC olur. Aynı zamanda basit oyunları da oynatır. Benchmark videoları üstte.

Ally X'te SD kart slotunun yerini değiştirerek çözdüler diye biliyorum. Problem olan düz 2023 Rog Ally cihazlardı.
yok hocam bende 2 alette var diyorum 2023 z1e de sorun olmadı dedim şansıma. 2023 modeli 2.5 senedir var X modeli 1 senedir.

Geri