Öneri Kaliteli 850w veya 750w Psu Öneriniz Lazım

MctCan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
905
Merhaba arklar,

Bende olan ENERMAX Revolution D.F. X 850W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT850EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili psu vardı arıza yaptı servise göndermiştim. Elinde stokta olmadığı için para iadesi yapcaklar. 4500 TL.

Bunun yerine hangi psu önerirsiniz Msı veya corsair olabilir bütçem 6500 TL'ye aşabilirim.

Sistemim imzamda yazıyor 750w yetebilir mi ? Yetmez ise 850w da olur .

Şimdiden tskler

Merhaba arklar,

Bende olan ENERMAX Revolution D.F. X 850W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT850EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili psu vardı arıza yaptı servise göndermiştim. Elinde stokta olmadığı için para iadesi yapcaklar. 4500 TL.

Bunun yerine hangi psu önerirsiniz Msı veya corsair olabilir bütçem 6500 TL'ye aşabilirim.

Sistemim imzamda yazıyor 750w yetebilir mi ? Yetmez ise 850w da olur .

Şimdiden tskler
750w ta yeter 850w ta yeter ama bütçen kaliteli 1000w'a yetiyorsa neden olmasın.

Bu markayı yeni duyuyorum bi sıkıntı etmez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklımda bu vardı
Yok eski ve bilindik bir marka hatta direkt psu markası değil üreticisi. Psu denilince akla gelene 3-5 isimden biri FSP/high power / seasonic gibi gibi.

Yok eski ve bilindik bir marka hatta direkt psu markası değil üreticisi. Psu denilince akla gelene 3-5 isimden biri FSP/high power / seasonic gibi gibi.
Tsk ederim fazla öneriler vs gelince karar verip bakacağım

Arkadaşın önerdiği psu da psu tier listte B+ görünüyor 1000w için iyi fiyat ve iyi kalite sadece sessizlik istiyorsan corsair tercih edebilirsin.

1770033448754.webp

şöyle atayım SPL tier listinde B+ yani üst modellerden biri olarak geçiyor B den sonra A var zaten.

B+ yazıyorsa her türlü koruma vardır corsair de aynı tierde. Her tierin kendi içinde gereklilikleri var B zaten oldukça üst seviye.

Geri