15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyormuş doğrumu

dürüst olmak gerekirse yasak gelsin gelmesin ama sosyal medya her zaman kaos ve insan fazlasıyla negatif yayan bir yer ne zaman girsem özellikle twitter a olumlu bir global haber, yerel haber bulmak zor herhangi birinin yorumu ya ragebait ya yalan dolan ya da kan kusacak şekilde oluyor olabildiğince twitter gibi bir mecraya eskisi kadar uzun girmeyi düşünmüyorum instagrama da tiktoka da keza ama forumlarda takılmak bana her daim iyi hissettiriyor bir problemi olanın problemini çözmeye çalışmak kendi kullandığım eşyaları buraya aktarmak ve bir sorun hakkında yardım forumu açmak iyi oluyor

youtube dahil olursa ders videosu falan izleyemezler youtube olmamalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

21 olmasın beni alıyoooo
Ailelerin telefonlarından izlerler

youtube dahil olursa ders videosu falan izleyemezler youtube olmamalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

21 olmasın beni alıyoooo
Eyvah acilen sosyal medyayı bırakman gerek 🥲

dürüst olmak gerekirse yasak gelsin gelmesin ama sosyal medya her zaman kaos ve insan fazlasıyla negatif yayan bir yer ne zaman girsem özellikle twitter a olumlu bir global haber, yerel haber bulmak zor herhangi birinin yorumu ya ragebait ya yalan dolan ya da kan kusacak şekilde oluyor olabildiğince twitter gibi bir mecraya eskisi kadar uzun girmeyi düşünmüyorum instagrama da tiktoka da keza ama forumlarda takılmak bana her daim iyi hissettiriyor bir problemi olanın problemini çözmeye çalışmak kendi kullandığım eşyaları buraya aktarmak ve bir sorun hakkında yardım forumu açmak iyi oluyor
Forumlar gelmez diye düşünüyorum

Nasıl uygulanacak bu yasa? Sözde 18 yaş altının sigara kullanması da yasak

Şöyle bir uygulama gelebilir. TC kimlik ile hesabı doğrulatmak. Ama 1 TC sadece 1 hesapta kullanılabilir. Çocuk kullanırsa ailesi kullanamıcak. Böyle bir uygulama gelmesi daha sağlıklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri