ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,536
18 olsun 21 olmasın18 olsun hatta düz yuvarlayalım
18 olsun 21 olmasın18 olsun hatta düz yuvarlayalım
21 de olsun onlarında gönlü olsun18 olsun 21 olmasın
youtube dahil olursa ders videosu falan izleyemezler youtube olmamalıMuhtelemen daildir. Dail olsun zaten yt shorts temizlenir
21 olmasın beni alıyooooYaş kısıtlaması olmalı bana göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
21 de olsun onlarında gönlü olsun![]()
Ailelerin telefonlarından izlerleryoutube dahil olursa ders videosu falan izleyemezler youtube olmamalı
21 olmasın beni alıyoooo
Eyvah acilen sosyal medyayı bırakman gerekyoutube dahil olursa ders videosu falan izleyemezler youtube olmamalı
21 olmasın beni alıyoooo
Yav YouTube da kısıtlansın ders isteyen ebeveynin telefondan izleryoutube dahil olursa ders videosu falan izleyemezler youtube olmamalı
21 olmasın beni alıyoooo
yks öğrencileri 18 yaşının altında kalıyor biliyorsunuz değil miYav YouTube da kısıtlansın ders isteyen ebeveynin telefondan izler
Forumlar gelmez diye düşünüyorumdürüst olmak gerekirse yasak gelsin gelmesin ama sosyal medya her zaman kaos ve insan fazlasıyla negatif yayan bir yer ne zaman girsem özellikle twitter a olumlu bir global haber, yerel haber bulmak zor herhangi birinin yorumu ya ragebait ya yalan dolan ya da kan kusacak şekilde oluyor olabildiğince twitter gibi bir mecraya eskisi kadar uzun girmeyi düşünmüyorum instagrama da tiktoka da keza ama forumlarda takılmak bana her daim iyi hissettiriyor bir problemi olanın problemini çözmeye çalışmak kendi kullandığım eşyaları buraya aktarmak ve bir sorun hakkında yardım forumu açmak iyi oluyor
Ebeveyn telefonu ne amaçla varyks öğrencileri 18 yaşının altında kalıyor biliyorsunuz değil mi![]()
Yav sigara yi bulan buluyor o ayrı konuNasıl uygulanacak bu yasa? Sözde 18 yaş altının sigara kullanması da yasak
Demek istediğim daha sigara yasağı uygulanmıyor sosyal medya yasağı mı uygulanacakEbeveyn telefonu ne amaçla var
Yav sigara yi bulan buluyor o ayrı konu