16 yaş altına sosyal medya yasaklanıyor

Valla telefona bir kere bile indirmeyen insanlardanım. Hem o hem Discord. Hiç gereği yok böyle şeylere.
Şahsen ben bir dönem indirmiştim... (çok kötü bir karardı)Ha ben araba tutkunu olduğum için bana genelde araba editi atıyordu ama tabii sonra dayanamadım ve sildim. Çok uzun zamandırda kullanmıyorum. Discordu kullanıyordum ban yiyene kadar ama sırf arkadaşlarıma sohbet için kullanıyordum. Onun dışında o tür gruplara hiç girmedim.
 
Kimlik doğrulama en mantıklı seçenek. Hali hazırda 16 yaş altı hesaplar da kapatılabilir, ya da 16 olana kadar dondurulabilir.



Yani konserleri +18 ama sosyal medya için öyle olmuyor maalesef.
Kimlik doğrulama olmadığı sürece engelleyemezler zaten. Biz bile bazen doğru bilgiler girmiyoruz. Ya da çocukken 18 yaş altısın diyince doğun yılı değiştir geç yapıyorduk.
 
Geri
Top