Ea fc 26 sizce alınır mı

Reaksiyon skoru
1
İyi günler. Benim arkadaşım zamanında ea fc 26 almış ama beğenmemiş bana da daha ucuz fiyata satacak, ama steam de oyunun yorumlarına baktığımda herkes optimizasyon kötü demiş bazıları pc'im iyi olduğu halde takılıyor demiş sizce veyatta işte oyuna söven eden çok pişman olan çok sizce almalımıyım.

İyi günler. Benim arkadaşım zamanında ea fc 26 almış ama beğenmemiş bana da daha ucuz fiyata satacak, ama steam de oyunun yorumlarına baktığımda herkes optimizasyon kötü demiş bazıları pc'im iyi olduğu halde takılıyor demiş sizce veyatta işte oyuna söven eden çok pişman olan çok sizce almalımıyım.
ea in oyunları her zaman pc de sıkıntılıdır şans işi ben sıkıntı yaşamadım pc niz iyiyse sorun olmaz

FC 25'i sevmiştim ama bunu hiç sevmedim. FC 25'de yaşamadığım sorunları bunda yaşıyorum. Bazen oyun siyah ekranda kalıyor, bazen donuyor, ara sıra da FPS drop oluyor. Şahsen ben iade etmeyi düşünüyorum.

FC 25'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum. 50 saatim var herhangi bir bug görmedim şahsen. Kariyer modlarındaki yenilikler de güzel bu sene.

direkt net cevap veriyorum alma. 3 senede 2500 3000 saatim var ama bu sene sadece 60 saatim var kesinlikle alınmaz oynanmaz. zevkli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,864
Üyeler
189,172
Son üye
Chifchi
Geri