Öneri Rs200 2025 Alınır mı??

.Ardaa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
595
Sorum başlıktaki gibi karta taksit ile alcam ikinci el önermeyin sadece Alınır mı? alinmazmi onu söyleyin.

12 ay taksit Max 200 daha üzeri 1 kuruş bile olmaz hayır 125ccden gececem
Ben de baktım da ilk motor olarak düşünüyorum yedek parça konusunda olsun marka kousunda olsun pulsar rs200 bu paralara daha mantıklı diğer markalara göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bajajın hurdalarına bu para cok cfmoto al
Öneren genelde pulsar öneriyor cf tam tersi neden böyle dedin ki

Ben de baktım da ilk motor olarak düşünüyorum yedek parça konusunda olsun marka kousunda olsun pulsar rs200 bu paralara daha mantıklı diğer markalara göre.

Öneren genelde pulsar öneriyor cf tam tersi neden böyle dedin ki
Türklerde saçma bi sağlamlık uzun gitsin takıntısı var, 250cc motor zaten ortalama aynı kullanımda aynı gidecek, bajaj rs200 15 yıldır aynı kasayla türkiye piyasasında diye sağlam biliniyor o yüzden öneriliyor. 250nk/sr daha dolu motorlar ama ithalatçı şirketin yaptığı bazı hatalar sebepli adı kirlendi

Türklerde saçma bi sağlamlık uzun gitsin takıntısı var, 250cc motor zaten ortalama aynı kullanımda aynı gidecek, bajaj rs200 15 yıldır aynı kasayla türkiye piyasasında diye sağlam biliniyor o yüzden öneriliyor. 250nk/sr daha dolu motorlar ama ithalatçı şirketin yaptığı bazı hatalar sebepli adı kirlendi
Yedek parça konusunda da mı sıkıntılı cf ben öyle duydum forumlardan

Cf kötü diyen tayfa genelde motora ömründe oturmamış oluyor, öbür forumda 15 yaşında çocuk vardı cf alınmaz diyordu bir baktım 15 yaşındayım motor önerisi diye konu açmış. Cf niye alınmaz diyoruz instagramda gördüm kötüymüş diyorlar yazıyor. Anlayacağın çok takmamak lazım

Yedek parça konusunda da mı sıkıntılı cf ben öyle duydum forumlardan
Motor eski kasa değilse hemen her parçası oluyor, parça yoksa da çinden 2 3 haftada geliyor. Japon markalar aylarca bekletiyor bu ithal parçalar için örneklemek gerekirse

Ama cf servisleri cidden çok kötü, herkese yetkili servis bayiliği vermişler. Benim sanayide yetkili diye gittiğim adam motora eksik yağ koymuştu

Ben de almayı düşünüyorum ilk motorum olacak racing düşünüyorum bu dediklerinden yola çıkarak ne önerirsin
Cf kötü diyen tayfa genelde motora ömründe oturmamış oluyor, öbür forumda 15 yaşında çocuk vardı cf alınmaz diyordu bir baktım 15 yaşındayım motor önerisi diye konu açmış. Cf niye alınmaz diyoruz instagramda gördüm kötüymüş diyorlar yazıyor. Anlayacağın çok takmamak lazım

Motor eski kasa değilse hemen her parçası oluyor, parça yoksa da çinden 2 3 haftada geliyor. Japon markalar aylarca bekletiyor bu ithal parçalar için örneklemek gerekirse

Ama cf servisleri cidden çok kötü, herkese yetkili servis bayiliği vermişler. Benim sanayide yetkili diye gittiğim adam motora eksik yağ koymuştu

2023 olmasının bir nedeni var mı
Yeni kasa 2023te başlıyor 2023 sonrası kasa aynı kasa, eskisinin ekranı su alıyor bazen sıkıntı. 2023 sonrası aynı motor olduğu için sırf model yılı daha yeni yazıyor diye fazladan ödeyeceksin gerek yok. 2023 al temiz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,158
Üyeler
188,378
Son üye
tuberculosis
Geri