Shein indirimli ürünler

Ticaret bakanlığını keşke oyunseverler kadar darlasaydık da şöyle açıklamalarla geri adım atsalardı

Ekler

• Screenshot_2026-02-02-09-59-02-370_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2026-02-02-09-59-02-370_com.android.chrome-edit.webp
    106.3 KB · Hit: 121
Beyler vakit daraldı. 20 ocak teslimat tarihi 1-2 şubat arası gösteriyor. Hala gelmedi. İade mi oluştursam? Bi arkadaş vardı sanırım @valhalla idi. Bi açıklama var mı? 14 ocaklar geldi 20 ocaklar gelmeyecek gibi

Beyler vakit daraldı. 20 ocak teslimat tarihi 1-2 şubat arası gösteriyor. Hala gelmedi. İade mi oluştursam? Bi arkadaş vardı sanırım @valhalla idi. Bi açıklama var mı? 14 ocaklar geldi 20 ocaklar gelmeyecek gibi
Selamlar, edindiğimiz son bilgi, özel durumlar hariç olmak kaydıyla tüm ürünlerin geliş tarihlerine bakılmaksızın tüketicilere ulaştırılacağı yönündedir. Aksi bir bilgi ulaşırsa paylaşırım, iyi forumlar

Selamlar, edindiğimiz son bilgi, özel durumlar hariç olmak kaydıyla tüm ürünlerin geliş tarihlerine bakılmaksızın tüketicilere ulaştırılacağı yönündedir. Aksi bir bilgi ulaşırsa paylaşırım, iyi forumlar
Yani hocam ben 14 ocakta aldım 20 Şubat'ta uçak indi 6 Şubat'ı da geçti işte 10 Şubatta geldi vergi ödeyecekmiyim yoksa ödemeyecekmiyim

Hocam zaten yasada ulaşmayacak demiyordu sanırım. Vergi absürt çıkacak gibi bir durum vardı. Böyle bir şey olacaksa iade başlatalım daha iyi

Sayın Müşteri,

Mesajınız için çok teşekkür ederiz ve lojistik gecikmesinden kaynaklanan rahatsızlıktan dolayı bir kez daha içtenlikle özür dileriz. Teslimat tarihinin geçmiş olmasının ne kadar can sıkıcı olduğunu tamamen anlıyoruz ve size verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı gerçekten üzgünüz.

Lojistik ekibine konuyu yakından takip etmeleri yönünde talimat verildi ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için tüm taraflarla koordinasyon sağlıyoruz.

Türkiye'de 6 Şubat'tan itibaren geçerli olan yeni vergi düzenlemeleriyle ilgili olarak, siparişinizin düzenleme değişikliğinden önce gönderildiğinden emin olabilirsiniz, bu nedenle yeni kurallardan etkilenmeyecektir. Kargo şirketi teslimatı azami süre içinde tamamlayabileceğinden, lütfen yarın gün sonuna kadar beklemenizi rica ederiz.

Yaşanan aksaklıktan dolayı derin üzüntü duyuyoruz ve sabrınız ve anlayışınız için içtenlikle teşekkür ediyoruz. Memnuniyetiniz önceliğimiz olmaya devam edecek ve bu konu tamamen çözülene kadar size destek vermeyi sürdüreceğiz.

SHEIN Müşteri Hizmetleri
Sabah yazdım bana etkilenmeyeceğini söylüyorlar yinede burası Türkiye belli olmaz.

12ocak bekleyen uçak var. 2 şubatta yazın dediler yazdım, hala refund alamadım. Shein refund yapmamak için elinden geleni yapıyor.

Geri