balbantoglu
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Şuan hala aynı bizde de herhangi bir gelişme yok bekliyoruzKaldı 3 gün gelişme yok 14 ocaklar tabii kargoları alınca konuya yazmıyorlar.
Şuan hala aynı bizde de herhangi bir gelişme yok bekliyoruzKaldı 3 gün gelişme yok 14 ocaklar tabii kargoları alınca konuya yazmıyorlar.
Darısı bize. Vakit daraldı iyice12 ve 14 de inen kargolarda bugün geldi herkese hayırlı olsun.
Akşama doğru sürpriz yaparsa güzel olurKaldı 3 gün gelişme yok 14 ocaklar tabii kargoları alınca konuya yazmıyorlar.
İnşallah bakalımAkşama doğru sürpriz yaparsa güzel olur
Selamlar, edindiğimiz son bilgi, özel durumlar hariç olmak kaydıyla tüm ürünlerin geliş tarihlerine bakılmaksızın tüketicilere ulaştırılacağı yönündedir. Aksi bir bilgi ulaşırsa paylaşırım, iyi forumlarBeyler vakit daraldı. 20 ocak teslimat tarihi 1-2 şubat arası gösteriyor. Hala gelmedi. İade mi oluştursam? Bi arkadaş vardı sanırım @valhalla idi. Bi açıklama var mı? 14 ocaklar geldi 20 ocaklar gelmeyecek gibi
Yani hocam ben 14 ocakta aldım 20 Şubat'ta uçak indi 6 Şubat'ı da geçti işte 10 Şubatta geldi vergi ödeyecekmiyim yoksa ödemeyecekmiyimSelamlar, edindiğimiz son bilgi, özel durumlar hariç olmak kaydıyla tüm ürünlerin geliş tarihlerine bakılmaksızın tüketicilere ulaştırılacağı yönündedir. Aksi bir bilgi ulaşırsa paylaşırım, iyi forumlar
Hocam zaten yasada ulaşmayacak demiyordu sanırım. Vergi absürt çıkacak gibi bir durum vardı. Böyle bir şey olacaksa iade başlatalım daha iyiSelamlar, edindiğimiz son bilgi, özel durumlar hariç olmak kaydıyla tüm ürünlerin geliş tarihlerine bakılmaksızın tüketicilere ulaştırılacağı yönündedir. Aksi bir bilgi ulaşırsa paylaşırım, iyi forumlar
Yurt dışından alışveriş olayına muhalefet partileri yetkilileri bile halka konsolide çağrısı yapmadı. Oyun konusunda ünlü isimler ve oyuncular daha etkili tepki gösterdi.Ticaret bakanlığını keşke oyunseverler kadar darlasaydık da şöyle açıklamalarla geri adım atsalardı