🔴Oyunların Devlet Denetiminden Geçmesinde İlk Adımlar Atıldı! 🔴 GÜNCELLEME!

valla bide yararına bir şey yapılabilir mesela
-satışı yapılan bölgenin dili oyuna eklenmek zorundadır
-satışı yapılan bölgeye özel fiyatlandırma politikası uygulanmalıdır
-satışı yapılan bölgeye özel sunucular açılıp ping ve lag gibi sorunlar en aza indirilmeli
-satışı yapılan ülkenin para birimi kullanılmalı
aslında cimere yazılıp bunlarımı eklesek

elbette vahşi şeyler yasaklanmalı bu oyun gibi. Ama asıl korktuğum gerek silah kullanmadan vesaire RDR2, GTA5, CS2 gibi oyunları kaldırmaları. Onun dışında Postal 2 konusunda kesinlikle haklısın.
postal bana göre yasaklanmamalı zaten yaş sınırlaması var bana göre dini milli vs. propaganda dışında oyunlar için bir yasak nedeni yok

postal bana göre yasaklanmamalı zaten yaş sınırlaması var bana göre dini milli vs. propaganda dışında oyunlar için bir yasak nedeni yok
Doğru söylüyorsunuz hocam yaş sınırlamasını unutmuşum..

-satışı yapılan bölgeye özel sunucular açılıp ping ve lag gibi sorunlar en aza indirilmeli
eklede oyunsuz kal en fazla yüksek bütçeli firmalar yapabilir bunu indie oyun yapımcısı senin dilini ekleyecek parayı nerden bulsun sunucu açacak parayı nerden bulsun

Mesela şu oyunu yasakla. Ben bunu oynadığımda çocuktum ve hiç gerek yoktu. Ama psikopat olup kimseye zarar da vermedim çünkü aile sevgisiyle büyüdüm.
Bence yasaklamadan çok yaş sınırı durumu çok önemli ki zaten en fazla o olmalı sınırlama olarak. Küçükken nelere nelere bakmıştım yaş sınırı takibi yapmadığı için ailem. He tabi daha hafif travma yarattı çünkü bana bakan bir ailem vardı yine.

Bence en fazla şu yapmak istediklerinden yaş sınırı gelmeli 13-15 vs. olabilir. Onun dışındakiler bana saçma geliyor açıkçası.

git playstoredaki saçma sapan oyunlara bak kral. steam de çoluk çocuk olmasın zaten benim işime gelir.
He ya orası hiç denetimden bile geçmiyor herhalde. O kadar rezil reklamları var ki, izlemiş kadar oluyorsun bazılarında.

O tarz oyunları yasaklasalar harbi iyi olur. Hem çocuğa hiçbir faydası yok, hem de para cukkalama oyunları zaten. Çocuktan zorla ürün satın aldırmak için 20-30 tane pop-up reklam yapıştırıyorlar.

destekliyorum. okuduğum kadarıyla da haklı buluyorum. basit bir şekilde çocuklar her şeye erişim sağlayabiliyorlar. cinsel içerikler de buna dahil. ama bu süreç doğru şekilde yönetilmeli. buna benzer bi uygulama da zaten bir çok ülkede var. birleşmiş milletler çocuk komitesi'ne bağlı olarak yönetiliyordu. yasaklama olacaksa da belli bir yaş sınırlamasına bağlı olarak geleceğini düşünüyorum. tabi sonuçlarını hep beraber görürüz.
''geçen gün max 12 yaşında çocuk anama sövdü.''

Utanmadan çocuk güvenliği yazmışlar birde

Ülkenin tek eksiği bu kalmıştı ona da el atmışlar helal olsun adamlara ülke cetelerden geçilmiyor onların derdi oyun 👏

Aslında güzel bir uygulama fakat 18 üstü işten evine gelen elemanların oyunu kısıtlanırsa sıkıntı, bence bunu yapmazlar ama çoluğun çocuğun erişebildiği saçma sapan oyunlara el atılırsa çok iyi olur.

eklede oyunsuz kal en fazla yüksek bütçeli firmalar yapabilir bunu indie oyun yapımcısı senin dilini ekleyecek parayı nerden bulsun sunucu açacak parayı nerden bulsun
indie oyunlar daha kolay 100 satır türkçe kelime eklicekler alttarafı bu kadar basit sence gta v e eklenecek metin sayısımı yoksa supermarket simulator gibi oyunlarmı daha çok kaynak harcicak dil eklemek içn

destekliyorum. okuduğum kadarıyla da haklı buluyorum. basit bir şekilde çocuklar her şeye erişim sağlayabiliyorlar. cinsel içerikler de buna dahil. ama bu süreç doğru şekilde yönetilmeli. buna benzer bi uygulama da zaten bir çok ülkede var. birleşmiş milletler çocuk komitesi'ne bağlı olarak yönetiliyordu. yasaklama olacaksa da belli bir yaş sınırlamasına bağlı olarak geleceğini düşünüyorum. tabi sonuçlarını hep beraber görürüz.
''geçen gün max 12 yaşında çocuk anama sövdü.''
basit bir şekilde erişim sağlamıyor steamden hesap açmak için zaten yaş sınırlaması var herkes açamıyor çocuk yalan bilgilerle kayıt oluyor bunun takibi ailesine kalıyor illegal iş yapmış oluyor

bunlar yapılmadığı taktirde oyun yasaklanmalıdır :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Geri