🔴Oyunların Devlet Denetiminden Geçmesinde İlk Adımlar Atıldı! 🔴 GÜNCELLEME!

Aslında güzel bir uygulama fakat 18 üstü işten evine gelen elemanların oyunu kısıtlanırsa sıkıntı, bence bunu yapmazlar ama çoluğun çocuğun erişebildiği saçma sapan oyunlara el atılırsa çok iyi olur.
Sadece böyle olsa yine iyi ama bizimkiler işin suyunu çıkarır, herkese engel olur gibime geliyor. Discord'da da dinlemediler kimseyi. Sadece oyun, sohbet amaçlı toplananlara olan oldu. Diğerleri telegramdan devam etti.

Bence yasaklamadan çok yaş sınırı durumu çok önemli ki zaten en fazla o olmalı sınırlama olarak. Küçükken nelere nelere bakmıştım yaş sınırı takibi yapmadığı için ailem. He tabi daha hafif travma yarattı çünkü bana bakan bir ailem vardı yine.

Bence en fazla şu yapmak istediklerinden yaş sınırı gelmeli 13-15 vs. olabilir. Onun dışındakiler bana saçma geliyor açıkçası.

He ya orası hiç denetimden bile geçmiyor herhalde. O kadar rezil reklamları var ki, izlemiş kadar oluyorsun bazılarında.

O tarz oyunları yasaklasalar harbi iyi olur. Hem çocuğa hiçbir faydası yok, hem de para cukkalama oyunları zaten. Çocuktan zorla ürün satın aldırmak için 20-30 tane pop-up reklam yapıştırıyorlar.
ben çocukken türkçe içerik izlemem yasaktı ingilizce plant vs zombies 2 videosu falan izlerdim oyun oynamak için ingilizceyi baştan öğrenmiştim

indie oyunlar daha kolay 100 satır türkçe kelime eklicekler alttarafı bu kadar basit sence gta v e eklenecek metin sayısımı yoksa supermarket simulator gibi oyunlarmı daha çok kaynak harcicak dil eklemek içn
her oyun öyle değil metro gibi disco elysium gibi örnekler var ayrıca ükleye sunucu açmakta çok ucuz değil herkes açamaz onu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belirli gelire sahip oyun firmalarına dediğin zorunluluk gelmeli ama

indie oyunlar daha kolay 100 satır türkçe kelime eklicekler alttarafı bu kadar basit sence gta v e eklenecek metin sayısımı yoksa supermarket simulator gibi oyunlarmı daha çok kaynak harcicak dil eklemek içn
GTA kesinlikle daha çok harcayacak ama maliyet olarak GTA'ya hiç koymaz ama indie oyununu zorlayabilir fakat artık yapay zeka sayesinde kolay kolay iki tarafında yapabileceğini düşünüyorum.(AMA YİNEDE UĞRAŞMAZLAR.)

bunlar yapılmadığı taktirde oyun yasaklanmalıdır :ROFLMAO: :ROFLMAO:
yani bence olabilir çünkü dayatmayla bazı şeyler yapılabiliyo başka türlü nası olsa alıyolar diyip bi tek bize türkçe dil eklemiyorlar özel fiyaltandırma yapmıyorlar, en baştan steam gitmeli hatta türk lirası olan ülkede dolarla euroyla ürün satmak nedir ya

her oyun öyle değil metro gibi disco elysium gibi örnekler var ayrıca ükleye sunucu açmakta çok ucuz değil herkes açamaz onu

belirli gelire sahip oyun firmalarına dediğin zorunluluk gelmeli ama
heh işte bu tam olarak katıldığım şey bu, altyapıyıda güçlendirerek çok şey katabilir ülkeye

GTA kesinlikle daha çok harcayacak ama maliyet olarak GTA'ya hiç koymaz ama indie oyununu zorlayabilir fakat artık yapay zeka sayesinde kolay kolay iki tarafında yapabileceğini düşünüyorum.(AMA YİNEDE UĞRAŞMAZLAR.)
belirli sistemler yapılır yapay zeka ile geri bildirimle insanlar onları bulur bulur düzeltir geri gönderim sağlar olduda bitti adam gidip arapçayı fransızcayı ingilizce(evrensel dil) dışındaki herşeyi ekliyebiliyorlar türkçeyide ekleyebilir rahatlıkla

yani bence olabilir çünkü dayatmayla bazı şeyler yapılabiliyo başka türlü nası olsa alıyolar diyip bi tek bize türkçe dil eklemiyorlar özel fiyaltandırma yapmıyorlar, en baştan steam gitmeli hatta türk lirası olan ülkede dolarla euroyla ürün satmak nedir ya
Türk lirası bir sabit kalsa satmaya devam ederdi de denizden daha dalgalı olduğu için bir dönem, napsın adamın çeviri programını da bozduk, iadeler hep eksik düşüyordu :kekw:

Ayrıca büyük projelerimiz vs. de dolarla euroyla geçiş garantisidir vs. dir veriyor, çoğu yerde var hala o şekilde satış.

heh işte bu tam olarak katıldığım şey bu, altyapıyıda güçlendirerek çok şey katabilir ülkeye

belirli sistemler yapılır yapay zeka ile geri bildirimle insanlar onları bulur bulur düzeltir geri gönderim sağlar olduda bitti adam gidip arapçayı fransızcayı ingilizce(evrensel dil) dışındaki herşeyi ekliyebiliyorlar türkçeyide ekleyebilir rahatlıkla
ama tabiikide öyle yapmayacaklar gidip bütün hepsini kısıtlayacaklar kurunun yanında yaşta yanacak

bunu yapacaklarına her problemli ailenin evine gidip eğitim verilse sorun ortadan kalkacak. Akrabalarımdan zenginlikten önünü göremez olmuş bir aile çocuğunun ne yaptığına bakmadığı için elinden telefon bilgisayar düşmeyen çocuğu o kadar bağımlı hale geldi ki gerçek hayatla bütün bağlantısını kesmiş sadece oynadığı oyunlardaki görevlere, oyunlarda yapması gereken şeylere odaklanıp yaşamayı unutmuş birine dönüştü küçücük çocuk (12 - 13) şu an piskiyatrise gidiyor intihar etmeye kalktığı için. Demek istediğim ailelere eğitim verilmeli herkes çocuk sahibi olmamalı ya da haddinden fazla çocuk sahibi olmamalı.

ama tabiikide öyle yapmayacaklar gidip bütün hepsini kısıtlayacaklar kurunun yanında yaşta yanacak
işte bir diğer korkumda o ama belki o kısıtlamalar iyi olacak adamlar seve seve isteklerimizi yerine getirecek yada geri tepecek bize girecek ikisinden biri

Çok yaptılar öyle ya hiç ince ayar yapıp asıl olması gerekeni yapmadılar, ya hiç yapmıyorlar ya da fişi çekiyorlar direkt. Ortası yok.

işte bir diğer korkumda o ama belki o kısıtlamalar iyi olacak adamlar seve seve isteklerimizi yerine getirecek yada geri tepecek bize girecek ikisinden biri
Kim isteklerimizi yere getirecek? Devlet mi?

bu devletten benim beklentim yok

Türk lirası bir sabit kalsa satmaya devam ederdi de denizden daha dalgalı olduğu için bir dönem, napsın adamın çeviri programını da bozduk, iadeler hep eksik düşüyordu :kekw:

Ayrıca büyük projelerimiz vs. de dolarla euroyla geçiş garantisidir vs. dir veriyor, çoğu yerde var hala o şekilde satış.
ya orası doğru günlük güncellenebilir anlık güncellenebilir biz bunlara okeyiz ama 3000 tl de bi oyuna verilmez yani özellikle konsol kullananları direk yatırıp gondikliyor şuanki sistem gidip 60 tl ye oyun satsınlar demiyorum ama bi oyuna 1000 tl nin üstünde fiyat biçilmemeli bence

Çok yaptılar öyle ya hiç ince ayar yapıp asıl olması gerekeni yapmadılar, ya hiç yapmıyorlar ya da fişi çekiyorlar direkt. Ortası yok.

Kim isteklerimizi yere getirecek? Devlet mi?
devlet isticek oyun üreticileri yapacak

küçücük çocuk (12 - 13) şu an piskiyatrise gidiyor intihar etmeye kalktığı için. Demek istediğim ailelere eğitim verilmeli herkes çocuk sahibi olmamalı ya da haddinden fazla çocuk sahibi olmamalı.
Dediğin doğru kendim şahidim..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,407
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri