Üniversite için tablet önerisi

Elextion

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
60000
Saglik bolumu 1. sinif ogrencisiyim anatomi gibi zor dersler var. derste hocanin pdfini acip uzerine cizip not almalik bide dersin ses kaydini alacagim bir tablet onerisi istiyorum marka model farketmez butce 60k fazlasi cikmaz

Apple ve Samsung bakabilirsin.
İkisinin kayda değer 2-3 farkı var zaten, aynı işi yapıyorlar.

Samsung kalem ucu yumuşak, appleda sert.
Samsung notes hemen her işini çözen bir şey, işini çözmeyen şeyleri de rahatlıkla bulursun. Ipad alıp not uygulaması vs vs debelenen çok arkadaşım oldu.

Onun dışında 60k gibi bir bütçeyi sırf not tutmak için çarçur etmene gerek yok. Yakın zamanda S11 aldım, güzel cihaz tavsiye edebilirim. Ultralar çok büyük oluyor not almak eziyete dönüşür, dersliklerde masaya sığması bile bir dert. Apple tarafında da Yaklaşık bütçede modellere bakarsan hemen hemen aynı kapıya çıkarsın, güncel modellerini takip etmdim.

Apple ve Samsung bakabilirsin.
İkisinin kayda değer 2-3 farkı var zaten, aynı işi yapıyorlar.

Samsung kalem ucu yumuşak, appleda sert.
Samsung notes hemen her işini çözen bir şey, işini çözmeyen şeyleri de rahatlıkla bulursun. Ipad alıp not uygulaması vs vs debelenen çok arkadaşım oldu.

Onun dışında 60k gibi bir bütçeyi sırf not tutmak için çarçur etmene gerek yok. Yakın zamanda S11 aldım, güzel cihaz tavsiye edebilirim. Ultralar çok büyük oluyor not almak eziyete dönüşür, dersliklerde masaya sığması bile bir dert. Apple tarafında da Yaklaşık bütçede modellere bakarsan hemen hemen aynı kapıya çıkarsın, güncel modellerini takip etmdim.
bende samsung kullanıyorum telefonum üst model apple şuan alsam gider apple alırım bu bütçede , anatomi de çizimde öenmli samsung note o yönden eksik kalıyor apple da ücretli üyelik gerektiren uygulamalar var ama işini harbi yapıyor kalem ucu sert yumuşak farklı bulabilirsin , temu kapanmadan bu samsung kalem ucu almıştım taş gibi sert kendi mağazasından alınanlar yumuşak o da küçük uç diye sert kullanımda yada hızlı yazı yazdığın anlarda yıpranma yapıyor apple da öyle değil. samsung daha özgür , kullanımı basit ve çoğu şey ücretsiz ama anotomi için apple daha uygun hele de çizim yapıyorsan. hemşirelik okuyan bir arkadaş var o da samsung s11 kullanıyor sanırım etiketliyim o bu modeli daha iyi özetler. @Che_

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Huawei tab 11.5 matte ve Samsung S serisi 9-10-11 farketmez ama Fe almayın.
İnç büyük istiyorsan Samsung s11 Ultra ya inç büyük istemiyorsan normal S11 alabilirsin

bende samsung kullanıyorum telefonum üst model apple şuan alsam gider apple alırım bu bütçede , anatomi de çizimde öenmli samsung note o yönden eksik kalıyor apple da ücretli üyelik gerektiren uygulamalar var ama işini harbi yapıyor kalem ucu sert yumuşak farklı bulabilirsin , temu kapanmadan bu samsung kalem ucu almıştım taş gibi sert kendi mağazasından alınanlar yumuşak o da küçük uç diye sert kullanımda yada hızlı yazı yazdığın anlarda yıpranma yapıyor apple da öyle değil. samsung daha özgür , kullanımı basit ve çoğu şey ücretsiz ama anotomi için apple daha uygun hele de çizim yapıyorsan. hemşirelik okuyan bir arkadaş var o da samsung s11 kullanıyor sanırım etiketliyim o bu modeli daha iyi özetler. @Che_
anatomide çizimle çalışabilen varsa harbi helal olsun saygı duruşunda duracağım
netteri baştan sona nasıl çizsin bir insan

anatomide çizimle çalışabilen varsa harbi helal olsun saygı duruşunda duracağım
netteri baştan sona nasıl çizsin bir insan
aslında apple özelinde hazır bu tarz resim pdf tarzı şeyler var kayıt edip yeri gelince yapıştırabiliyorsun stiker şeklinde. samsung da da fotoğraf ekleme özelliği var nota ama çizim için kesinlikle apple derdim. çizimle ve ekosistemle pek derdi yoksa samsung daha ön planda. birde telefonuna göre de değerlendirme yapman lazım.

Telefonu ilerde iphone alabilirim ama suan ucuz bi android kullaniyorum samsung kullandim s9 ultra begendim ama ipad bilmiyorum tercihen ekrani buyuk istiyorum parayla ilgili bi sikintim yok ayni islevi goruyosa daha ucuzda olur

Saglik bolumu 1. sinif ogrencisiyim anatomi gibi zor dersler var. derste hocanin pdfini acip uzerine cizip not almalik bide dersin ses kaydini alacagim bir tablet onerisi istiyorum marka model farketmez butce 60k fazlasi cikmaz
Bence ekosistem tamamlamak en iyi seçenek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu ilerde iphone alabilirim ama suan ucuz bi android kullaniyorum samsung kullandim s9 ultra begendim ama ipad bilmiyorum tercihen ekrani buyuk istiyorum parayla ilgili bi sikintim yok ayni islevi goruyosa daha ucuzda olur
Bütçede sorun yaşamam diyorsanız İPad Pro’lara bakabilirsiniz ama arkadaşların da dediği gibi tüm parayı sadece not tutacaksanız harcamaya gerek yok. Ayrıca İPad Pro uzun bir süre sizi götürür.

Bence ekosistem tamamlamak en iyi seçenek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçede sorun yaşamam diyorsanız İPad Pro’lara bakabilirsiniz ama arkadaşların da dediği gibi tüm parayı sadece not tutacaksanız harcamaya gerek yok. Ayrıca İPad Pro uzun bir süre sizi götürür.
60-70k ipada bayılıp 115k telefona verip 8k kulaklığa verip bi de macbook alınca mis gibi ekosistem oluyor appleda
sağlıktan kastın tıp mı yoksa başka bölüm mü? @Elextion

Ben 4 senemi Ipad Air 5 le geçirdim. Çokta memnun kaldım. Telefonum bilgisayarım kulaklığım hepsi Apple Ekosisteminde olduğu için telefondan kopyala tablete yapıştır gibi basic özellikler çok kolaylaştırıyodu işimi. Klavyesi kalemi herşeyi orjinal olduğu için kullandığım süreç içerisinde hiç sorun yaşamadım. Şarjı şaşırtıcı şekilde iyiydi. Okulda sürekli kullanımda haftada bir şarj ediyodum kaleminin şarjı ondan da iyi gidiyodu. Sıkıntı bi durum oldu satmak istediniz mesela kolayda satılıyo ikinci el olarak. Ama şuan ki fiyat kurlarıyla bunların hepsi ne kadara mal olur inanın bilmiyorum

Para derdi yoksa iPad Pro 13” al geç piyasanın açık ara en iyi tableti.

Geri