av için, tilki düdüğü bile vardıBune aga sheinde böyle bir şey mi satılıyormuş![]()
av için, tilki düdüğü bile vardıBune aga sheinde böyle bir şey mi satılıyormuş![]()
Gelen kutunun içindeki kağıtta yazıyordu diye biliyorumBeyler şu monitör arkası için led satılıyordu ambilight sanırım onu alanlar yazılımı vs varmı programın
Ne zaman inmişti uçak"Siparişiniz (GS01TV238******, takip numarası 6336131******) gümrük işlemlerinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle imha edilmiştir. Bu durumun yol açtığı rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.
Ödemenizin tamamı orijinal ödeme hesabınıza iade edilecektir. Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa her zaman hizmetinizdeyiz."
Lütfen birisi bana bunun gerçeği yansıtmayabileceğini ve gelebileceğini söylesin![]()
16 Ocak. Ben bu sipariş için 3 ay boyunca her gün girip puan kasıp keycapsi 300e almıştım şimdi trde aynısı 900 liraNe zaman inmişti uçak
Aksaklık sebebiyle neden imha ediliyor"Siparişiniz (GS01TV238******, takip numarası 6336131******) gümrük işlemlerinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle imha edilmiştir. Bu durumun yol açtığı rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.
Ödemenizin tamamı orijinal ödeme hesabınıza iade edilecektir. Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa her zaman hizmetinizdeyiz."
Lütfen birisi bana bunun gerçeği yansıtmayabileceğini ve gelebileceğini söylesin![]()
İmha için tuttukları şirket de şunu yapıyordur.Aksaklık sebebiyle neden imha ediliyorburada sheinin suçu ne bizim suçumuz ne
kendi uygulaması var indiriyorsun direk ordan ayarlıonBeyler şu monitör arkası için led satılıyordu ambilight sanırım onu alanlar yazılımı vs varmı programın
Onu oyuncak katagorisinde değerlendirmişlerdir. Başka konuda birisinin gamepadı oyuncak diye imha etmişlerdi.16 Ocak. Ben bu sipariş için 3 ay boyunca her gün girip puan kasıp keycapsi 300e almıştım şimdi trde aynısı 900 lira
Ps: yazdığımı okuyunca çok da değmemiş.
tuş takımı ile dövüştürmece oynamak isterdim.Onu oyuncak katagorisinde değerlendirmişlerdir. Başka konuda birisinin gamepadı oyuncak diye imha etmişlerdi.