Shein indirimli ürünler

Benim de 20 inişli olanlar istanbul kargo ofisinde yazıyor güncellenmiş bugün

Beyler şu monitör arkası için led satılıyordu ambilight sanırım onu alanlar yazılımı vs varmı programın

"Siparişiniz (GS01TV238******, takip numarası 6336131******) gümrük işlemlerinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle imha edilmiştir. Bu durumun yol açtığı rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.

Ödemenizin tamamı orijinal ödeme hesabınıza iade edilecektir. Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa her zaman hizmetinizdeyiz."

Lütfen birisi bana bunun gerçeği yansıtmayabileceğini ve gelebileceğini söylesin :(

Son düzenleme:
"Siparişiniz (GS01TV238******, takip numarası 6336131******) gümrük işlemlerinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle imha edilmiştir. Bu durumun yol açtığı rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.

Ödemenizin tamamı orijinal ödeme hesabınıza iade edilecektir. Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa her zaman hizmetinizdeyiz."

Lütfen birisi bana bunun gerçeği yansıtmayabileceğini ve gelebileceğini söylesin :(
Ne zaman inmişti uçak

Aksaklık sebebiyle neden imha ediliyor 😂 burada sheinin suçu ne bizim suçumuz ne

Aksaklık sebebiyle neden imha ediliyor 😂 burada sheinin suçu ne bizim suçumuz ne
İmha için tuttukları şirket de şunu yapıyordur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
16 Ocak. Ben bu sipariş için 3 ay boyunca her gün girip puan kasıp keycapsi 300e almıştım şimdi trde aynısı 900 lira :D

Ps: yazdığımı okuyunca çok da değmemiş.
Onu oyuncak katagorisinde değerlendirmişlerdir. Başka konuda birisinin gamepadı oyuncak diye imha etmişlerdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,221
Üyeler
188,721
Son üye
dReZ61
Geri