🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bende 5070 gaming oc modeli var macun akması veya herhangi bir sorun yaşamadım cw bile çıkamdı buz gibi kart
Evet endeks e mail geçmiştim aradılar 20 dk geçmeden he . Ürünün garantisi 2 yıl belirtti ve 2 yıl sonunda bozulursa vs global garanti devreye giriyormuş tekrar endeksbilişim tarafından globale gönderilip değişimi devam ediyormuş sesli teyit ettiler diyebilirim. Gigabyte sitesinde belirtilen garanti geçerli kısaca tabi ne kadar uyarlar kim bilir.

Evet endeks e mail geçmiştim aradılar 20 dk geçmeden he . Ürünün garantisi 2 yıl belirtti ve 2 yıl sonunda bozulursa vs global garanti devreye giriyormuş tekrar endeksbilişim tarafından globale gönderilip değişimi devam ediyormuş sesli teyit ettiler diyebilirim.
Bu gigabyte kaç tane servisi var benimkinde arena yazıyor endeks garanti sorgulayınca çıkmıyor

Bu gigabyte kaç tane servisi var benimkinde arena yazıyor endeks garanti sorgulayınca çıkmıyor
Kutunun üstüne yapıştırmışlar endeks diye ne biliyim öyle aradım bende

Thermal pad macun artık neyse eksik diye haber çıkmıştı görsel ekledim iyi gözüküyor.
1.webp
2.webp

Son düzenleme:
Fan hızları ayarlanmıyor mu ? Ben manuel ayarladığımda 2700rpmye çıktığı için yüksek sıcaklığa ulaşmıyor.
Alıntıyı görüntüle

Manulde yükseliyor sıcaklık:

Alıntıyı görüntüle
manuel ayarlarım ama gerek yok oyunlarda test edeceğim ama cw yi duyunca direk eledi cocuk iade eder bunu :S
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seninkiyle aynı hatta senin oda sıcaklığı veya kasa soğutması daha iyi, onda %56 fanla 76 derece.
Boşver 4070 ti ile 5070 ti fark varmış :ROFLMAO:
Kasa morpheus oda sıcaklıgı 22 23 doğalgazlı ev işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,198
Üyeler
188,540
Son üye
emrrekaya16
Geri