🔥İndirim Anker Powercore 10000 mAh Powerbank 759,00 TL

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
189
Ürün Linki
1770221942660.webp

22.5w çıkış değeri var. Bu parayı verecek olsam en az 65w çıkış beklerim, pcyi falan da şarj edebilmek için. 5-6 yıl önce aldığım powerbankin çıkış gücü de 22.5w ve hala kullanıyorum. Gittiği yere kadar kullanılan ürünler olunca geleceği de düşünmek gerekiyor, pc tarzı şeyleri de şarj edebilir olması önemli bence

Daha önce anker aldım ama hızlı şarj etmiyordu iade etmiştim. Bu model değildi.

Geçen aylarsa forumda 10k lık spigen aldım. Harika çalışıyor.

300 400 liralık ürüne bile 800 lira fiyat cekmsiler her şeye nerdeyse 1k fiyat cekiyolar olm saka gibi ülke anasını satayım ya
evet bir teknolojik alet alıken min 1-1.5k gözden çıkarmak lazım

22.5w çıkış değeri var. Bu parayı verecek olsam en az 65w çıkış beklerim, pcyi falan da şarj edebilmek için. 5-6 yıl önce aldığım powerbankin çıkış gücü de 22.5w ve hala kullanıyorum. Gittiği yere kadar kullanılan ürünler olunca geleceği de düşünmek gerekiyor, pc tarzı şeyleri de şarj edebilir olması önemli bence
750 TL LİK ÜRÜNDE 65W ÇIKIŞ MI BEKLİYOSUN?

bu para dediğin 750tl kankam ya

300 400 liralık ürüne bile 800 lira fiyat cekmsiler her şeye nerdeyse 1k fiyat cekiyolar olm saka gibi ülke anasını satayım ya
vergisiydi , kargosuydu bilmemnesiydi derken fiyatı uçuyor

Uygunsuz davranış
patates kizartmasi yagi bulasmis yagli parmaklarinla google'a aNkEr hOw mUcH eUrO yazıp bana burda haha atarak aşağıladığını zannedeceğine ürünü üreten ülke kaç paraya satıyor diye araştırabilecek zekaya sahip olsaydın keşke küçük dostum şimdi bu yorumumu ağlayarak şikayet et bakalim :D

Screenshot_4.webp

Screenshot_5.webp

Geri