🔥İndirim LED Işıklı Kafa Lambası - 129 TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
515
Pilli değil USB şarjlı, kutu içinden kısa bi kablo çıkıyor. 2 ışık modu var, üstteki merkezi eski tip el feneri gibi, alttaki epey parlak led ışık. Gövdesi yukarı aşağı oynayabiliyor. Kafada rahat duruyor. Işığın şiddeti ürün boyutuna göre epey iyi. İhtiyaç ise atın çekmeceye dursun.

1770237935969.webp

Son düzenleme:
kücük bir pil type c girisi lastik ve led isigin fiyatı 139 değil 50 bile etmez?

Normal fiyatı ne kadar ki
1770238385646.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullandığın eklentinin adı nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kücük bir pil type c girisi lastik ve led isigin fiyatı 139 değil 50 bile etmez?
Dediğin fiyata varsa onlara da bakalım. Faydası açısından fiyatı iyi bence bilmiyorum. Çubuk el fenerimden daha şiddetli.

Umarım başımıza gelmez ama deprem çantaları için mutlaka gerekli bir alet. Decathlondan benzerini almıştım ama hiç kullanmadım.

sarjı cok az gidiyor icinde 18650 pil var aldıktan sonra onu yüksek amperli bir pille değiştirirseniz saatlerce yanar ben o sekilde kullanıyorum

aynısının cata marka olanını kan verdim diye hediye etmişlerdi :D
aydınlatma performansı gayet güzel ama arkadaşın dediği gibi şarjı pek fazla gitmiyor sürekli kullanımda 1.5-2 saat felan gider tahminimce.

Balık tutarken kullanmak için almıştık. Su geçirmez denmesine rağmen ilk yağmurda su almıştı içine. Ona dikkat edilmesi lazım uyarmış olayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,411
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri