Çözüldü✓ Ddr5 sistemim için anakart önerisi

GrrBzl

80+
Reaksiyon skoru
126
Bütçe
5500
Beyler selam, ddr5 am5 sisteme geçtiğim için Gigabyte b650m s2h anakart satın almıştım ancak cs2 de falan garip sorunlar yaşıyorum. Oyun bir anda donup sefam sayfasına atıyor. Usb 2.0 da takılı olan kulaklığımı oyun açıkken çıkarırsam oyun donup yine atıyor falan. Sistemdeki her parçayı kontrol ettirdim servise gönderdim ekran kartı dahil. Geriye bir tek anakart kaldı ondan olduğunu düşünüyorum. Anakartı garantiye göndereceğim ve başka bir modelle değiştirmek istiyorum. Usb 3.0 sayısı da 2 tane olduğu için yetmiyor gibi. Önerileriniz varsa bekliyorum.

7000e gigabyte b850m force var biraz daha çıkarsan 8500e msi b850m gaming plus biraz daha dolu

7000e gigabyte b850m force var biraz daha çıkarsan 8500e msi b850m gaming plus biraz daha dolu
Gigabyte bir daha almam gibi hocam ya ddr4 sistemde Gigabyte b450m s2h vardı o da sorun çıkarmıştı tövbe ettim bir daha almayı düşünmem Gigabyte.

Colorfuldan uzak dur onda da benzer problemler var tuf b850m-plus iyi bayağı da fiyat 11k

Colorfuldan uzak dur onda da benzer problemler var tuf b850m-plus iyi bayağı da fiyat 11k
Ortalama bir sistem kurduğum için o kadar para vermem gibi hocam ya Ryzen 5 7500f ile kullanacağım zaten. Maks 8k civarı çıkarım hatta fazla bile. Dümdüz cs2 oynayan biriyim ben çünkü. Tek slot ram kullanıyorum. Usb 3.0 sayısı bir tık önemli benim için sadece.

hocam anakarttan olduğunu hiç sanmıyorum ama illa değişicem diyorsanız attığım fazlasıyla yeter sizin isteklerinize https://www.hepsiburada.com/asus-pr...0005YAO7K?magaza=7Renk&utm_source=akakce&utm=
Ben de bunu gördüm hocam bir de msi in bir modeli vardı sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al geç kral bu arada 3 kuşak gigabyte kullandım herhangi bir sorun yaşamadım yaşadığınız sorunlar Ram kaynaklı olabilir mi ramleri tarattınız mı? Veya Expo aç kapa felan?
Hocam her şeyi test ettim testmem 5 ile 1.5 saat ram testi yaptım herhangi bir sıkıntı çıkmadı, ssd lerin sağlık durumuna baktım ekran kartı ve işlemciyi occt ile test ettim furmarka soktum yine sıkıntı yok. Sıfır psu aldım. Nedenini bulamıyorum kafayı yemek üzereyim. Son parça olarak anakart kaldı bakmadığım.

Al geç kral bu arada 3 kuşak gigabyte kullandım herhangi bir sorun yaşamadım yaşadığınız sorunlar Ram kaynaklı olabilir mi ramleri tarattınız mı? Veya Expo aç kapa felan?
bende bu modeli tavsiye edecektim f/p en yüksek kart bu görünüyor 5300e düstü gecen hafta gecede, bende bu modeli takip ediyorum faz yapısı mosfet sogutmaları 4ram slotu vs gayet yeterli

bende bu modeli tavsiye edecektim f/p en yüksek kart bu görünüyor 5300e düstü gecen hafta gecede, bende bu modeli takip ediyorum faz yapısı mosfet sogutmaları 4ram slotu vs gayet yeterli
Colorfuldan uzak dur falan diyorlar bazen hocam nedir bir sıkıntısı mı var acaba ? Ryzen 5 7500f ile kullanacağım zaten çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Colorfuldan uzak dur falan diyorlar bazen hocam nedir bir sıkıntısı mı var acaba ? Ryzen 5 7500f ile kullanacağım zaten çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
eski biosu sıkıntılıydı karmasıktı yeni biosları cok güzel

Ben de bunu gördüm hocam bir de msi in bir modeli vardı sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam her şeyi test ettim testmem 5 ile 1.5 saat ram testi yaptım herhangi bir sıkıntı çıkmadı, ssd lerin sağlık durumuna baktım ekran kartı ve işlemciyi occt ile test ettim furmarka soktum yine sıkıntı yok. Sıfır psu aldım. Nedenini bulamıyorum kafayı yemek üzereyim. Son parça olarak anakart kaldı bakmadığım.
Peki format felan attınız mı veya Windows günlüğünde ne yazıyor

Geri