🔥İndirim Asus Rog Xbox Ally Z2 31.299TL(Peşin Fiyatına 9 Taksit)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,073
Satıcı Asus Türkiye.
QNB Trendyol ve Paraf kartlarına peşin fiyatına 9 taksit
Garanti - Teb - Deniz Bank Bonus, Ziraat Combo, Axess, İş Bankası Maxiumum Kartlarına peşin fiyatına 6 taksit var.

Fiyat çok iyi satıcı da resmi.

İnceleme videolarında performansı çok tatmin etmedi beni ama indie oynayacaksanız üzmez

Son düzenleme:
Satıcı Asus Türkiye.
QNB Trendyol ve Paraf kartlarına peşin fiyatına 9 taksit
Garanti - Teb - Deniz Bank Bonus, Ziraat Combo, Axess, İş Bankası Maxiumum Kartlarına peşin fiyatına 6 taksit var.

Neden neden ya:( Qnb karta nedemse her yerde ayrımcılık yapıyorlar.10 yıla yakındır qnb kartım var heryere taksit oluyor bir bana olmuyor.Şimdi de herkese 6 taksit var bana 3 taksit

İnceleme videolarında performansı çok tatmin etmedi beni ama indie oynayacaksanız üzmez
Zaten bu cihaz indie oyun için. 3A kalitesinde oyun oynamaksa amaç Rog Xbox Ally X alınmalı.

Neden neden ya:( Qnb karta nedemse her yerde ayrımcılık yapıyorlar.10 yıla yakındır qnb kartım var heryere taksit oluyor bir bana olmuyor.Şimdi de herkese 6 taksit var bana 3 taksit
Basvur hocam. Qnb varsa zaten hemen Trendyol'da verirler.
Bizde world vardı. Hepsiburada world kartını anında sanal kart olarak verdiler.

Basvur hocam. Qnb varsa zaten hemen Trendyol'da verirler.
Bizde world vardı. Hepsiburada world kartını anında sanal kart olarak verdiler.
Uğraşmak istemiyorum hocam ya daha önceki deneyimlerimden.Bir de ücreti faşan da vardır şimdi ben qnb kartımı ücretsiz kullanıyorum

Uğraşmak istemiyorum hocam ya daha önceki deneyimlerimden.Bir de ücreti faşan da vardır şimdi ben qnb kartımı ücretsiz kullanıyorum
Yk world hb kartını çıkarmak 5 dakika sürmemisti :D
Ama yıllık aidatı Trendyol ve hb kartlarının da 900 küsur.
Yk paranin yarısını iade etmişti arayınca.

İndie oyun için 30bin çok geliyor.

Şunun gibi cihazlara 3.000TL vermeye kıyamadım,
bunu düşürsem kaybetsem ne olur düşünemiyorum bile.
Attığınız cihaz ile alakaları yok bence de. Cihaz o kadarda kötü değil gow gibi AAA oyunlarda low'da 30-40 fps veriyor.
Ha bana kalırsa ben görsellik isteyen oyunları açar pc'de oynardım. 30k'ya da el konsolu alan birinde de bir zahmet 9070xt'li sistem olsun.
Yoksa zaten el konsolu alana kadar ekran kartı alsın :D.
Legion go kullanmış biri olarak indie, fifa, mortal kombat, forza gibi oyunları yatarak oynamak çok sarıyordu. Çünkü özellikle fifa ve forza gibi oyunlar bence pc başında bel ağrıtıyor. Eskiden Ps5 çok saçma derdim ama yaşlandıkça valla keyifçi adam işi. Koltuğa uzanıp fifa oynamanın zevkini hiçbirşey vermiyor. Ha ps5 mi bu dersen ben ps5 derim. Çok ısınan ve bataryası çok hızlı tükenen cihazlar.
Ben biraz 900 serisi kalın laptoplara benzetiyorum. Onun yerine açarım ps5'de fifa uzanırım koltuğa keyfime bakarım. Yok ısındı yok batarya bitecek derdi de yok. Hem yd alırsan yarı fiyatına geliyor. Tek sorun ps store'de oyunlar çok pahalı.

Yk world hb kartını çıkarmak 5 dakika sürmemisti :D
Ama yıllık aidatı Trendyol ve hb kartlarının da 900 küsur.
Yk paranin yarısını iade etmişti arayınca.
Bildiğim kadarıyla aidat almak yasaktı.Hala öyle mi bilmiyorum.Bir yere verince tamamını iade etmek ozrundaydı bankalar

Bildiğim kadarıyla aidat almak yasaktı.Hala öyle mi bilmiyorum.Bir yere verince tamamını iade etmek ozrundaydı bankalar
Valla tüketici hakem heyeti falan uğraşman gerekiyor. Ama kimisine yarısı kimisine tamamını iade ediyorlar. Kart pederin üstüne olduğu için çok uğraşmayı sevmiyor. Aidatı ödeyip geçmiştir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,471
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri