❌İndirim Bitti! Secuzi LIG-3601 Gamepad | 1099₺ (3 taksit)

Konudaki gamepadin Xbox kolundan daha iyi olduğuna inanan bir insan
Doğru bilgiyi verir misin XBOX kolları işlevsellik açısından bu Secuzi & Claw's modellerinden daha mı iyidir? Adam gibi yorum yapan yok çünkü.

hall effect olduğu sürece ne kadar üretim kalitesi iyi olursa olsun xbox controllerı bozar bence

Doğru bilgiyi verir misin XBOX kolları işlevsellik açısından bu Secuzi & Claw's modellerinden daha mı iyidir? Adam gibi yorum yapan yok çünkü.
Hocam Xbox kol ve claws kol kullanmış biri olarak söylüyorum elde tutuş hissiyatı olarak Xbox kol azıcık daha iyi ama işin içine Hall effect ve pil durumu girince claws açık ara önde tercih edilmesi gereken bir cihaz benim için

in içine Hall effect ve pil durumu girince claws açık ara önde tercih edilmesi gereken bir cihaz benim için.
E tamam doğru yorumlanmış o zaman bu arkadaş niye böyle triplere girdi ki. İlginç. :kappa:

Bu arada indirim bitmiş, tekrar olursa mention atın aktif yaparım.

2 haftalık kol bakma maceramdan sonra bu fiyata ilaç gibi geldi. Umarım memnun kalırım. Teşekkürler bilgilendirme için.

2017 de amazon almanyadan 2 tane bundan alıp normal joystickten hall effecte geçmiştim dünyam değişmişti hall effecte karşı normal öneren varsa ciddiye almayın net söyliyim. hele 3.5 katı fiyat farkı varsa
1770155582467.webp

biz bu mereti aldık da inşallah sorunlu gelmez iphone 17 pro max ile video çekip açıcam test yapmadan hata bulursam insta dan ve yotube dan yayınlama fikri aklımda buraya da link atarım iyiyse testleri paylaşıcam

Secuzi'nin gamepad'i gerek polling rate olarak 500-1000 Hz olmasından, gerek makro ataması yapılabilmesinden, gerekse Hall Effect analoglara sahip olmasından ötürü öne çıkıyor. Ayrıca gene Secuzi'nin artısı olarak Nintendo Switch desteği var. Claw's'ı saymıyorum, bunların hepsine ek olarak mekanik buton ve tetikleri var, üstüne şarj ünitesi var. Birinci parti firmalar insanları sömürüyor, bazıları da fazla para verdiğinden ötürü kaliteli ürün aldım sanıyor. Tüm olay bundan ibaret ama aslında baktığında yarı fiyatındaki ürün ondan çok daha iyi bir iş yapıyor. Not olarak geçeyim: Konsol sahibi değilseniz PC için asla birinci parti konsol gamepad'lerinden almayın (DualSense, Xbox 9. nesil vb.). Paranıza yazık. Elinizde varsa kullanmanızda sorun yok ama sıfırdan alacak biri için para israfından başka bir şey değiller.

biz bu mereti aldık da inşallah sorunlu gelmez iphone 17 pro max ile video çekip açıcam test yapmadan hata bulursam insta dan ve yotube dan yayınlama fikri aklımda buraya da link atarım iyiyse testleri paylaşıcam
Iphone 17 pro maxtan çekilecek olması detayı önemli !

bilgisayar için almayı düşünüyorum.
Xbox 9.nesil gamepad bu modele göre nasıldır sizce ?
hangisini almak daha mantıklı olur
Xbox'a göre daha hafif duruyor ve malzeme kalitesi olarak daha dandik.
Akşam pc'de denerim.
1000265897.webp
1000265893.webp

Bu da benden olsun gulikit tmr stick module takılmış 9.nesilim, imkanınız varsa böyle bir şey çok daha tatlı bence.

Ekler

• 1000166614.webp
    1000166614.webp
    211.8 KB · Hit: 82
Geri