🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

1770248989470.webp

Alıntıyı görüntüle
Şuanki baz model fiyatına neredeyse

Şu monitörü almıştım Amazon iptal etmişti. Müşteri hizmetlerini aradığımda yanlışıkla iptal edildi tekrar sipariş verirseniz gönderilir dediler. 2 gün sonra yine stok gördüm yapıştırdım. Bu sefer kargoya verildi. Monitör gelince test edip paylaşırım. Beğenmezsem bile yedek dursun. Oled yanar garantilik bir durum olursa diye yedekte tutacağım. Bu paraya 34 inch monitör yok.
Aynı monitörü depodan aldım hocam fps oyunları oynuyorsanız yetersiz bir monitör ghosting vs fazla gibi, ama günlük kullanım ve hikayeli oyun tarzı için mükemmel, ben beğenmedim iade ettim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Byte
hocam bu fiyata güzel 45k inno var onun da boyutu bu şekil hem de aşırı çirkin taksit de yok ben olsam cw de olsa iade etmem

Paylaştığınız görseldeki Gigabyte kartın yanına Inno yerine Windforce SFF modelini koysanız yine benzer dururdu. Giga sadece 0.9 cm daha kalın Inno'dan, boyları aynı. Ki ona rağmen Inno3D X3'ün termal performansı Windforce SFF'in gerisinde değil. Geçenlerde uzun araştırmalar yaparak Inno3D X3 - Zotac Gaming Solid SFF - Giga Windforce SFF 5070 Ti modellerini kıyaslamıştım ondan dolayı tüm bilgileri ezbere çektim :D Sonuç olarak Inno'yu seçtim ve kartı aldığım kişi son derece memnun. Tasarım olarak bir şey demeye gerek yok hepsi kara kuru ekran kartları zaten ve çok ilgilendiğim bir konu değil. İlla tuğla gibi bir 5070 Ti isteniyorsa 50-55K'ya falan çıkmak gerekiyor ki 5070 Ti'a o kadar para bağlamak epey mantıksız, iyi soğutmalı alt model kart yerine giriş seviye soğutmalı üst model kartı her zaman tercih ederim şahsen

Evet endeks e mail geçmiştim aradılar 20 dk geçmeden he . Ürünün garantisi 2 yıl belirtti ve 2 yıl sonunda bozulursa vs global garanti devreye giriyormuş tekrar endeksbilişim tarafından globale gönderilip değişimi devam ediyormuş sesli teyit ettiler diyebilirim. Gigabyte sitesinde belirtilen garanti geçerli kısaca tabi ne kadar uyarlar kim bilir.
Ben de enayi gibi bana yardımcı olurlar diye düşünüyorum ne de olsa orta-üst model aldım en kötü onlar globale gönderir diye ama adamlar hiç oralı olmamış sadece 2 yıl garanti vermişler benim karta

Ekler

• 1770280464472.webp
    1770280464472.webp
    15.3 KB · Hit: 81
1770280668567.webp

alacak varsa alsında cok iade oluyor bu model kacıncıya denk geliyor ...

Ben de enayi gibi bana yardımcı olurlar diye düşünüyorum ne de olsa orta-üst model aldım en kötü onlar globale gönderir diye ama adamlar hiç oralı olmamış sadece 2 yıl garanti vermişler benim karta
Kart iade zaten cw yi kabul ettiremedim cocuğa düşer 2 3 güne depoya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,179
Üyeler
188,538
Son üye
askryln1
Geri