Deliyiz bizBeyler burayı sürekli nasıl takip ediyorsunuz, aradığınız bir query var mı sürekli yoksa elektronik diyip aşağı mı kaydırıyorsunuz
10dkda bir depo bilgisayar yüksekten düşüğe oled ekran kartı Ram aramaları zaman zamanBeyler burayı sürekli nasıl takip ediyorsunuz, aradığınız bir query var mı sürekli yoksa elektronik diyip aşağı mı kaydırıyorsunuz
heee aorus istedik sff geldi :Ssff modeli![]()
gigabyte global oluyor ama tr de geçiyormu bilmiyorum gaming oc modelinde de 4 yıl var ama arena 2 yıl diyor %90 2 yıl garantili tr deAlıntıyı görüntüle endeks 2 yıl gigolayt 3 yıl diyor hangisine inanmak lazım hiç birimi![]()
hocam bu fiyata güzel 45k inno var onun da boyutu bu şekil hem de aşırı çirkin taksit de yok ben olsam cw de olsa iade etmemsff modeli![]()
inno ya bak hele oyuncak gibigigabyte global oluyor ama tr de geçiyormu bilmiyorum gaming oc modelinde de 4 yıl var ama arena 2 yıl diyor %90 2 yıl garantili tr de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu fiyata güzel 45k inno var onun da boyutu bu şekil hem de aşırı çirkin taksit de yok ben olsam cw de olsa iade etmem
Ya cw den ziyade bu macun akması jel felan birşeyler dönmüş de 43k ya taksitli ekran kartı bulamadık cocuğa bende kaslı bi 3 4 slot kart almak isterdim ama fiyat ve geleceğin ne olacağı belirsiz döneme denk geldi cocuk. Endeks diyor garanti altında ama raporu cıkarır sorun yaşadığın zaman amazon ne der orası mechul 1 yıl sonrası için sordum.gigabyte global oluyor ama tr de geçiyormu bilmiyorum gaming oc modelinde de 4 yıl var ama arena 2 yıl diyor %90 2 yıl garantili tr de
hocam bu fiyata güzel 45k inno var onun da boyutu bu şekil hem de aşırı çirkin taksit de yok ben olsam cw de olsa iade etmem
gigabyte sff ise inno ne oluyor a:SDASDinno ya bak hele oyuncak gibi![]()
ona iki f daha ekleyelimYa cw den ziyade bu macun akması jel felan birşeyler dönmüş de 43k ya taksitli ekran kartı bulamadık cocuğa bende kaslı bi 3 4 slot kart almak isterdim ama fiyat ve geleceğin ne olacağı belirsiz döneme denk geldi cocuk. Endeks diyor garanti altında ama raporu cıkarır sorun yaşadığın zaman amazon ne der orası mechul 1 yıl sonrası için sordum.
gigabyte sff ise inno ne oluyor a:SDASD
Uykudan önce ve uykudan sonra ilk baktığım yerDeliyiz biz![]()
Bende 5070 gaming oc modeli var macun akması veya herhangi bir sorun yaşamadım cw bile çıkamdı buz gibi kartYa cw den ziyade bu macun akması jel felan birşeyler dönmüş de 43k ya taksitli ekran kartı bulamadık cocuğa bende kaslı bi 3 4 slot kart almak isterdim ama fiyat ve geleceğin ne olacağı belirsiz döneme denk geldi cocuk. Endeks diyor garanti altında ama raporu cıkarır sorun yaşadığın zaman amazon ne der orası mechul 1 yıl sonrası için sordum.