🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Beyler burayı sürekli nasıl takip ediyorsunuz, aradığınız bir query var mı sürekli yoksa elektronik diyip aşağı mı kaydırıyorsunuz

1770212959276.webp
endeks 2 yıl gigolayt 3 yıl diyor hangisine inanmak lazım hiç birimi :D

Alıntıyı görüntüle endeks 2 yıl gigolayt 3 yıl diyor hangisine inanmak lazım hiç birimi :D
gigabyte global oluyor ama tr de geçiyormu bilmiyorum gaming oc modelinde de 4 yıl var ama arena 2 yıl diyor %90 2 yıl garantili tr de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu fiyata güzel 45k inno var onun da boyutu bu şekil hem de aşırı çirkin taksit de yok ben olsam cw de olsa iade etmem

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-28 205747.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-28 205747.webp
    26.9 KB · Hit: 89
  • 1770213351682.webp
    1770213351682.webp
    16 KB · Hit: 87
gigabyte global oluyor ama tr de geçiyormu bilmiyorum gaming oc modelinde de 4 yıl var ama arena 2 yıl diyor %90 2 yıl garantili tr de

hocam bu fiyata güzel 45k inno var onun da boyutu bu şekil hem de aşırı çirkin taksit de yok ben olsam cw de olsa iade etmem
inno ya bak hele oyuncak gibi :kekw:

Ya cw den ziyade bu macun akması jel felan birşeyler dönmüş de 43k ya taksitli ekran kartı bulamadık cocuğa bende kaslı bi 3 4 slot kart almak isterdim ama fiyat ve geleceğin ne olacağı belirsiz döneme denk geldi cocuk. Endeks diyor garanti altında ama raporu cıkarır sorun yaşadığın zaman amazon ne der orası mechul 1 yıl sonrası için sordum.

inno ya bak hele oyuncak gibi :kekw:
gigabyte sff ise inno ne oluyor a:SDASD

Ya cw den ziyade bu macun akması jel felan birşeyler dönmüş de 43k ya taksitli ekran kartı bulamadık cocuğa bende kaslı bi 3 4 slot kart almak isterdim ama fiyat ve geleceğin ne olacağı belirsiz döneme denk geldi cocuk. Endeks diyor garanti altında ama raporu cıkarır sorun yaşadığın zaman amazon ne der orası mechul 1 yıl sonrası için sordum.

gigabyte sff ise inno ne oluyor a:SDASD
ona iki f daha ekleyelim :kekw:

Bende 5070 gaming oc modeli var macun akması veya herhangi bir sorun yaşamadım cw bile çıkamdı buz gibi kart

Geri