🔥İndirim HYPERX CLOUD III BLACK WIRELESS GAMING H KULAKLIK (OUTLET) 4.311TL

Haklısın ben 2 den 3 geçtim şuan aktif kullanıyorum uygulama berbat ama ses kasma olayında çok iyi eskisi gibi değer verip üretilmiyor uygulaması bile berbattı
uygulaması berbat kulaklığın sesini bozuyor yüklememek en iyisi

evet hocam ses kasmak için piyasadaki en iyi ürünlerden birisi bence de, ben 3s wireless modelini almıştım 7k ya, ama o kadar para verip sadece ses kasmak için bir ürün almak istemediğim için iade ettim şuan arctis nova 5 wireless kullanıyorum bunuda aynı fiyata aldım 3 4gömlek üstü bir ürün ses kasmak içinde gayet yeterli.
3s müzik ve film için kötü ama nova 5, 3-4 gömlek üstü mü :) Bence ödediğiniz rakam içinize sinmemiş iade etmişsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dandik kulaküstü kullanmaktan boğuk bass dinlemeyi iyi müzik kalitesine eşitlemeye gerek yok. Nova 5'in tuningi hiçbir şekilde III S'ten iyi değil. İlla ben bassheadim diyen varsa da sub ve mid bassa +4 dB verir geçer.

Son düzenleme:
Ben söylenilenlerin aksine 3s ten baya memnunum. Güzel bi EQ ayarı + Microsoft Storedan DTS Unboard aktifleştirdikten sonra ne ses kasmada ne de müzik kalitesinde ne de ses yüksekliği konusunda sıkıntı çekmiyorsunuz.

Bunlardan hangisi alınmalı sizce
Ben atk aldım ama şuan stok yok, yenilenecektir. Kendim de üçü arasında baya araştırma yaptım arlarında bariz fark olmadığından eminim. Genel itibariyle iki katı fiyatta kulaklığı olup alan kullanıcılar da benzer veya daha iyi performans aldıklarını söylüyor, çok yüksek beklentiye girmezsen memnun kalırsın. N9 pro kulaklığım kargoda gelince inceleme yapabilirim.

nova 5 wireless kullanıyorum bunuda aynı fiyata aldım 3 4gömlek üstü bir ürün ses kasmak içinde gayet yeterli.
Abart Feriha. Böyle diyerek Nova 5'i çok iyi bir kulaklıkmış gibi gösteriyorsun, o kadar iyi bir kulaklık değil.

Abart Feriha. Böyle diyerek Nova 5'i çok iyi bir kulaklıkmış gibi gösteriyorsun, o kadar iyi bir kulaklık değil.
tabi hocam kişiden kişiye değişir kendi deneyimlerim sonucunda bana göre 4 5 farklı yönde cloud3 ten daha iyi geldi, ikisinide kullanıp sizde yorumunuzu yazabilirsiniz daha faydalı olur ikisi arasında kalacak insanlar için.

Ben atk aldım ama şuan stok yok, yenilenecektir. Kendim de üçü arasında baya araştırma yaptım arlarında bariz fark olmadığından eminim. Genel itibariyle iki katı fiyatta kulaklığı olup alan kullanıcılar da benzer veya daha iyi performans aldıklarını söylüyor, çok yüksek beklentiye girmezsen memnun kalırsın. N9 pro kulaklığım kargoda gelince inceleme yapabilirim.
kafamda mchose set yapmak için x9 almak vardı, alsam basit cs oynamak ve şarkı dinlemek için üzmez diye düşünüyorum o halde.

müzik ve ıvır zıvır ıcın bende hiç tavsiye etmiyorum bunu cıkarıp eskı logıtech g933 üme döndüm o derece cs manyakları alabılır ama

Mchose X9 yada cloud 3 S daha ucuza bulunabilirse alınmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri