Tavsiye için sağ olun, ikinci elde 7500f i 5000tl ye görüyorum, 9600x ise 7000tl ye anlaşabildiklerim var. hadi 7500fi 4.5k ya bulsam arada sizce 9600x için 2500tl ye değecek bir fark yok mu?dost selamlar madem yükseltmek istiyorsun benden sana öneri 9500tl az bir para değil kendi ürünlerinin de bir piyasası var 2.elden kendin sat r5 7500f yada 7600 ü önerebilirim 9600X ile oyun farkı çok az ve mutlaka bütçeyi 32gb a zorla bazı şeyleri kendi kafanda da kurgulayabilirsin bu devirde 9,5 az değil!
Valla sana diyim bom boş kuruntu ben 2 sendir hiç memnun değilim popüler kültür kölesi olmaya gerek yok oynadığın oyunları açıyorsan sorunsuz kasmıyorsa sistem hiç elleme ne gerek var bom boş iş bende 2 sene önce gaza geldim aldım 10 k para verdim gittim enayi gibi 5600 b550 aorus anakarttan geçtim imzadaki sisteme şuan tek tesellim DDR 5 piyasasının artması başka şey değil bende geri am4 e veya i5 13. Nesile. Falan geçicem ne gerek var editör değilim yayıncı değilimMerhaba, 7800xt gpu r5 5600 cpu b550mk anakart ve 8x2ramli sistemim var. Anakart işlemci ve rami r5 9600x, asrock b850m pro rs wifi, kingston 16g tek modül 5600mhz cl36 ram ile takaslayıp üstüne 9500tl vermek mantıklı mı?
bu tamamen senin ne işle ilgilendiğine bağlı eğer sadece oyun oynuyorsan hayır yok ama ekstra program işleriyle ilgileniyorsan ve bundan gelir sağlıyorsan tabii ki 2500tl konu olamaz ve unutma biri zen4 biri zen5 mimarisi ama ben önerimi oyun üzerinden yaptım çünkü 7500f çok güçlü bir oyun işlemcisiTavsiye için sağ olun, ikinci elde 7500f i 5000tl ye görüyorum, 9600x ise 7000tl ye anlaşabildiklerim var. hadi 7500fi 4.5k ya bulsam arada sizce 9600x için 2500tl ye değecek bir fark yok mu?
Bayağı haklısınız bende şu anda çok bir oyun oynamıyorum, arada girersem arkadaşlar ile cs2 oynuyorum şu anki sistem hayli hayli yetiyor ama bu kriz olaylarınndan dolayı fiyatlar vs. daha da uçmadan en azından yeni nesile geçiş yapayım diye düşündüm. bütün teklifler hazır 9.5k ya değer mi onu bilemedim.Valla sana diyim bom boş kuruntu ben 2 sendir hiç memnun değilim popüler kültür kölesi olmaya gerek yok oynadığın oyunları açıyorsan sorunsuz kasmıyorsa sistem hiç elleme ne gerek var bom boş iş bende 2 sene önce gaza geldim aldım 10 k para verdim gittim enayi gibi 5600 b550 aorus anakarttan geçtim imzadaki sisteme şuan tek tesellim DDR 5 piyasasının artması başka şey değil bende geri am4 e veya i5 13. Nesile. Falan geçicem ne gerek var editör değilim yayıncı değilim
çoğunluk amacım oyun olacak, ama 2.5k değer mi hala emin değilimbu tamamen senin ne işle ilgilendiğine bağlı eğer sadece oyun oynuyorsan hayır yok ama ekstra program işleriyle ilgileniyorsan ve bundan gelir sağlıyorsan tabii ki 2500tl konu olamaz ve unutma biri zen4 biri zen5 mimarisi ama ben önerimi oyun üzerinden yaptım çünkü 7500f çok güçlü bir oyun işlemcisi
benim ürünlerimin kutusu faturası var garantisi yok, Karşı ürünlerde ram işlemci kutu fatura var ama anakart yurtdışı çinden gelme, ve temiz duruyorlar karar verebilirsem yarın gidip ürünlere bakıp alacağım.iki taraf içinde mantıklı bir fiyat iletmiş gibi duruyor ürünlerin durumuna bağlı olarak
Valla kanka ben satıyorum ciddi ciddi b550 x570 yanında bir 5600x veya 5700x alıcam ramde aldım 32 gb ikinci el bendekileri satınca ramlerin parasından dolayı 8 10 k artıyor onuda altına atar geçerim yada gider yerim oynadığım oyun valorant cs grandrp mt2 cod warzone abartmanın mantığı yok benim için ondan satcam 2 sene sonra geri düşerse ddr5 alırım kafa rahatBayağı haklısınız bende şu anda çok bir oyun oynamıyorum, arada girersem arkadaşlar ile cs2 oynuyorum şu anki sistem hayli hayli yetiyor ama bu kriz olaylarınndan dolayı fiyatlar vs. daha da uçmadan en azından yeni nesile geçiş yapayım diye düşündüm. bütün teklifler hazır 9.5k ya değer mi onu bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çoğunluk amacım oyun olacak, ama 2.5k değer mi hala emin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim ürünlerimin kutusu faturası var garantisi yok, Karşı ürünlerde ram işlemci kutu fatura var ama anakart yurtdışı çinden gelme, ve temiz duruyorlar karar verebilirsem yarın gidip ürünlere bakıp alacağım.
İşte benimde oynadığım oyunlar maksimum bunlar. Oynayacağım pek hikayeli oyun kalmadı ilerde gta6 çıktığında da am6 vs. çıkar heralde. Geçip geçmeme arasında çok kararsız kaldım.Valla kanka ben satıyorum ciddi ciddi b550 x570 yanında bir 5600x veya 5700x alıcam ramde aldım 32 gb ikinci el bendekileri satınca ramlerin parasından dolayı 8 10 k artıyor onuda altına atar geçerim yada gider yerim oynadığım oyun valorant cs grandrp mt2 cod warzone abartmanın mantığı yok benim için ondan satcam 2 sene sonra geri düşerse ddr5 alırım kafa rahat
Gerek yok zaten elinde iyi bir pc var anakartın a520m fln olsa hadi neyse 2 tane daha ddr4 ram al bak keyfineMerhaba, 7800xt gpu r5 5600 cpu b550mk anakart ve 8x2ramli sistemim var. Anakart işlemci ve rami r5 9600x, asrock b850m pro rs wifi, kingston 16g tek modül 5600mhz cl36 ram ile takaslayıp üstüne 9500tl vermek mantıklı mı?
Gerek yok zaten elinde iyi bir pc var anakartın a520m fln olsa hadi neyse 2 tane daha ddr4 ram al bak keyfine
buna girişme nedenim cs2 de çok kalabalık fightlarda çok bomba vs bişeyler olduğunda hafif takılmalar oluyor. İlerideki yeni nesil oyunlara da hazırlık olur diye düşündüm ama hala çok kararsızım.Bence de gerek yok hocam. Fiyat güzel ama 9,5 da az değil malesef
herhangi bir performans takıntısı yoksa gayet iyi şuanki sistemMerhaba, 7800xt gpu r5 5600 cpu b550mk anakart ve 8x2ramli sistemim var. Anakart işlemci ve rami r5 9600x, asrock b850m pro rs wifi, kingston 16g tek modül 5600mhz cl36 ram ile takaslayıp üstüne 9500tl vermek mantıklı mı?