🔥İndirim Öğrencilere Microsoft 365 premium ve LinkedIn premium kariyer 12 ay ücretsiz!

Kaydolun dedikten sonra normal epostayla giriş yapın. Öğrenci doğrulaması sayfasında öğrenci epostanızı girin. Eğer hata alırsanız öğrenci doğrulama kısmında eposta yazılan yerin altında başka yöntemle doğrula tarzında seçenek var. Ona basıp manuel olarak bilgileri doldurun. Sonrasında işlemleri yapınca doğrulaması gerekiyor. Öğrenci maili sadece öğrenci doğrulaması yaparken lazım.
1770406679342.webp

kalıyor böyle anlamadım :d

Hallettim çok teşekkürler, peki linkedin premium ne zaman geliyor bir bilginiz var mı? Onunla alakalı bir e posta geleceği söyleniyor fakat daha tarafıma bir posta gelmedi şahsen.
Rica ederim. Bana da gelmedi henüz 7 güne kadar gelir yazıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceden dediğim manuel doğrulamayı yaptın mı hocam? O şekilde hata veriyorsa tekrar tekrar deneyebilirsin ban yemeyecek şekilde.

pazaramadan office uygulamasını 8 liraya almıştım format atana kadar kalıyor

1770410414468.webp

Belgesel kanıt sağlamak istiyorum diye seçenek var. Ben oraya e devletten öğrenci belgesi ekledim ,öğrenci kimlik kartıda yeterli olabilir. Bu şekilde yapınca 2-3 gün içinde kontrol edip haber edicez diye bildiirm verdi.

Alıntıyı görüntüle
Belgesel kanıt sağlamak istiyorum diye seçenek var. Ben oraya e devletten öğrenci belgesi ekledim ,öğrenci kimlik kartıda yeterli olabilir. Bu şekilde yapınca 2-3 gün içinde kontrol edip haber edicez diye bildiirm verdi.
Aynı yol ile 1 dk da onay verdi. Hemen mailime onaylanmıştır diye bildirim düştü. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,339
Üyeler
188,921
Son üye
Gigimens
Geri