Öneri Garantisi Bitmiş 7900 XTX İade Edeyim mi?

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,602
Garantisine 1 ay kalmış sapphire nitro plus 7900xtx kartımız var. Hepsiburadan faturasını istedik 14 gün geçti vermediler. Sonra bir tel geldi hepsiburadan, kartın bedelini peşin yatıracaz 41000 tl. kartı gönderin denildi.
Kartı gönderip 41k alalım mı? aklımızdan sıfır 5080 almak geçiyor.

4k veya 2k mı oyun oynuyorsunuz hangi oyunları oynuyorsunuz saf güç olarak neredeyse eşitler %5 5080 iyi olabilir 41k tl ye de iyi bir 9070 xt modeli alınabilir 9070xt varken 5080 in fiyatı felan biraz uçuk kaçıyor bana göre 9070 xt de 7900xtx den biraz kötü bir kart ama ihtiyacınızı görebilir

4k veya 2k mı oyun oynuyorsunuz hangi oyunları oynuyorsunuz saf güç olarak neredeyse eşitler %5 5080 iyi olabilir 41k tl ye de iyi bir 9070 xt modeli alınabilir 9070xt varken 5080 in fiyatı felan biraz uçuk kaçıyor bana göre 9070 xt de 7900xtx den biraz kötü bir kart ama ihtiyacınızı görebilir
4k . fgm ve dlss 4,5 için geçmek istiyorum

o teknolojiler için geçilebilir tabii ki 4kda da fark yaratacaktır bilmediğim için soruyorum amd nin de benzeri teknolojileri var yetersiz mi ?

o teknolojiler için geçilebilir tabii ki 4kda da fark yaratacaktır bilmediğim için soruyorum amd nin de benzeri teknolojileri var yetersiz mi ?
AMD nin yazılımı baya düzellti ama işte bi fsr 3.0 kaldı bu seri bide dlss gibi değil malum biliyoruz 4.5 de fena durmuyor hani en azından fsr gibi görüntüde bozulma yok

yetersiz tabi, 4k da sırtarıyor

Garantisine 1 ay kalmış sapphire nitro plus 7900xtx kartımız var. Hepsiburadan faturasını istedik 14 gün geçti vermediler. Sonra bir tel geldi hepsiburadan, kartın bedelini peşin yatıracaz 41000 tl. kartı gönderin denildi.
Olay ne neden 41K tl teklif geldi?

Olay ne neden 41K tl teklif geldi?
kartı satayım dedim faturasını istedim, 14 gün geççti fatura gelmedi. müşteri memnuniyeti açısından galiba, kartı gönderin bedelini ödeyelim dediler.

çok da bilmediğim bir konu 9070 xt ile fsr 4 felan da geldi diye biliyorum ama yine de çok uçuk neredeyse 2 katı fiyat farkı var kişisel tercihe kalmış bir durum ben olsam kesinlikle bu ücreti vermezdim size kalmış bir durum

Bence mantıklı olur evet.

çok da bilmediğim bir konu 9070 xt ile fsr 4 felan da geldi diye biliyorum ama yine de çok uçuk neredeyse 2 katı fiyat farkı var kişisel tercihe kalmış bir durum ben olsam kesinlikle bu ücreti vermezdim size kalmış bir durum
40 bin alıp üste 40 bin koyarak 5080 almak mı yoksa 41 bine garantisi bitmiş kartı satmak mı mantıklı bilemedim

bana kalırsa garantisi bitmiş kartı satıp daha iyi teknolojisi olan 9070 xt almak :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7900xtx ten daha iyi tabii ki teknolojisi yanlış anlaşılmasın nvidia bu framagen ve dlss işlerinde daha iyidir diye düşünüyorum 9070 xtdeki fsr için birkaç reddit yorumu okudum gayet iyi olduğunu yazmışlar

Geri