XanthiN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 597
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@Krosakı Ichıgo Claws marka gamepad alınmazmış demek ki. Geri bildirimler değerli, bu konular aylar sonra bile okunacak. Teşekkürler.
Rica ederim hocam .Sizede teşekkürler@Krosakı Ichıgo Claws marka gamepad alınmazmış demek ki. Geri bildirimler değerli, bu konular aylar sonra bile okunacak. Teşekkürler.
Amaca bağlı . Secuzi neredeyse bedavaya gelmişbu forum yüzünden cepte para kalmadı Secuzi LIG-3601 aldım daha 3 gün önce forum üzerinden 935 tl ye geldi memnunum bu cihaz yerine nova lite almak daha mantıklı değil mi ?
bu forum yüzünden cepte para kalmadı Secuzi LIG-3601 aldım daha 3 gün önce forum üzerinden 935 tl ye geldi memnunum bu cihaz yerine nova lite almak daha mantıklı değil mi ?
nova 2 lite çıktı 1. versionu alınmaz artık. secuzi zaten ucuz diye övülüyor fiyatına göre mantıklı cihazGameSir Nova Lite Çoklu Platform Kablosuz Oyun Kumandası, PC, Steam, Switch, iOS ve Android Uyumlu Hall Effect 20Hz Turbo (Ash Gray) : Amazon.com.tr: Oyuncak
GameSir Nova Lite Çoklu Platform Kablosuz Oyun Kumandası, PC, Steam, Switch, iOS ve Android Uyumlu Hall Effect 20Hz Turbo (Ash Gray) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.tr
nova 2 lite da pahalı geldiği için 1.versiyonu attımnova 2 lite çıktı 1. versionu alınmaz artık. secuzi zaten ucuz diye övülüyor fiyatına göre mantıklı cihaz
nova 2 lite da pahalı geldiği için 1.versiyonu attım