omeragabey
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
çözüldü
Son düzenleme:
hocam bende sınav senemde masaüstü almıstım ve kendimi kaptırdım o zamana kadar oyun oynayabilcek bir pc olmadıgı iicn ama belki sen kendini durdurabilirsin hem ders hem oyun yaparsınMerhabalar mezunum 4 ay sonra yks var. Laptop almayı düşünüyorum babama taksit ile aldıracağım. Sizce bu hardcore derse ağırlık vermem gereken dönemde almak mantıklı mı ? kendimi oyunlara kaptırırım diye korkuyorum bir tık çünkü oyun oynamak ders çalışmaktan daha tatlı gelir buraya bir sorayım dedim büyükler yaşamış olanlar bilgi sahipleri bir akıl versin diye. Teşekkürler <3
valla bende 9-12 sınıfları arası full bilgisayar vardı hep oyun oynardım geçen sene sattım 5-6 aydır pc yok ders çalışıyorum. her türlü alacağım laptopu üni için vs. zam geliyor sürekli birtane 50k bandına alsam yeterli olur diye düşünüyorum ama bu zamanda almalımıyım yoksa son 1 ayımı beklemeliyim diye düşünüyorumhocam bende sınav senemde masaüstü almıstım ve kendimi kaptırdım o zamana kadar oyun oynayabilcek bir pc olmadıgı iicn ama belki sen kendini durdurabilirsin hem ders hem oyun yaparsın
kanka ders calısıyorsan hic bozma alıp saklayabilir ailen eğer zam gelmesinden korkuyorsanvalla bende 9-12 sınıfları arası full bilgisayar vardı hep oyun oynardım geçen sene sattım 5-6 aydır pc yok ders çalışıyorum. her türlü alacağım laptopu üni için vs. zam geliyor sürekli birtane 50k bandına alsam yeterli olur diye düşünüyorum ama bu zamanda almalımıyım yoksa son 1 ayımı beklemeliyim diye düşünüyorum
bu saatten sonra nasıl etkileyebilir çalışmamı netlerimi falan bilmiyorum ama alıp sınav bitene kadar kaldıradabilirim bu arada birkaç kişi daha yazsada akıl verse ona göre bakacağımdakanka ders calısıyorsan hic bozma alıp saklayabilir ailen eğer zam gelmesinden korkuyorsan
Hedef nebu saatten sonra nasıl etkileyebilir çalışmamı netlerimi falan bilmiyorum ama alıp sınav bitene kadar kaldıradabilirim bu arada birkaç kişi daha yazsada akıl verse ona göre bakacağımda
işletme istiyorum 50k içi bir ünideHedef ne
tam tersi fps oyuncusuyum bencede ben oyun oynarım indirime girerse vs aldırırım kaldırırımEğer becerebilirim diyorsan al kenara koy , ya da kaldığın ev dışında bir akrabana teslim et . Denendi onaylandı emin ol hiç ders çalışamıyorsun . Hele ki hikayeli oyunlara sararsan vah halineBen deneyimledim ..
Hedefin çok iyi ve çok iddialı , başarılar diliyorum <3 , Kendine fazla güvenme kendimi oyuna kaptırmam diyeişletme istiyorum 50k içi bir ünide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tam tersi fps oyuncusuyum bencede ben oyun oynarım indirime girerse vs aldırırım kaldırırım
bir kenara
Netlerini falan bilmiyorum da ortalama birine göre basit bir hedef yapılabilirligi çok yüksek. netlerin şuanlık yeterliyse al yoksa alma ders calisamassin sürekli oyun oynama isteği geliyor pc olunca. Bu arada 50k ile işletmeye gidip ne yapacaksın boş değil miişletme istiyorum 50k içi bir ünide
tam tersi fps oyuncusuyum bencede ben oyun oynarım indirime girerse vs aldırırım kaldırırım
bence sınava kadar almayacağım durduk yere emekleri çöp etmiyeyim alırsam indirimde vs kenara atarımHedefin çok iyi ve çok iddialı , başarılar diliyorum <3 , Kendine fazla güvenme kendimi oyuna kaptırmam diye
bu kadarlık bilgi yeter hocam aklımdaki hedeflerden fazla bahsetmeyi sevmiyorumNetlerini falan bilmiyorum da ortalama birine göre basit bir hedef yapılabilirligi çok yüksek. netlerin şuanlık yeterliyse al yoksa alma ders calisamassin sürekli oyun oynama isteği geliyor pc olunca. Bu arada 50k ile işletmeye gidip ne yapacaksın boş değil mi
Yok hocam hedefinizi demedim, ben mesela tıp kazansam 6 yıl sonraya kadar iş bulabilir miyim diye bile düşünüyorum teknoloji ilerlediği için. 50binlik işletme ile iş bulamayabilirsiniz boşuna zamanınızı kaybetmeyin diye diyorum yine de sizin düşünmeniz daha iyi olurbence sınava kadar almayacağım durduk yere emekleri çöp etmiyeyim alırsam indirimde vs kenara atarım
bu kadarlık bilgi yeter hocam aklımdaki hedeflerden fazla bahsetmeyi sevmiyorum