Öneri Laptop için ayrı klavye önerisi

Xte13

80+
Reaksiyon skoru
8
Selamlar, bir laptop kullanıcısıyım hem oyun oynuyor hem de yazılım yapıyorum. Laptopun klavyesi hem deforme oluyor hem de çok rahat değil. Ayrı bir klavye almak istiyorum. Sesi güzel tok, basış hissiyatı zevk veren, böyle kodlama asmr videolarında falan klavyeler var red switch mi, blue switch mi veya başka switchlerde varmış ama tam anlamıyorum onları. Rgb, renkli olsa daha tatlı olur ama olmasa da olabilir. Çok da pahalı olmayan yani piyasaya göre f/p olacak bir ürün hakkında bilgi verip önerir misiniz?

Selamlar, bir laptop kullanıcısıyım hem oyun oynuyor hem de yazılım yapıyorum. Laptopun klavyesi hem deforme oluyor hem de çok rahat değil. Ayrı bir klavye almak istiyorum. Sesi güzel tok, basış hissiyatı zevk veren, böyle kodlama asmr videolarında falan klavyeler var red switch mi, blue switch mi veya başka switchlerde varmış ama tam anlamıyorum onları. Rgb, renkli olsa daha tatlı olur ama olmasa da olabilir. Çok da pahalı olmayan yani piyasaya göre f/p olacak bir ürün hakkında bilgi verip önerir misiniz?
bütçe belirtirsen önereyim

hocam tam bilmiyorum piyasayı ama yani nedir bunun oluru, 1000 tl desem mesela bulunur mu?
her bütçede bulunur ama kalite arıyosan min 2.5k dan başlaman lazım

Sanırım biraz kaliteden ödün vererek daha aşağısını alsak daha iyi olacak. 1600 - 2000 arası bişeyler olsa tam olacak.

Hocam bütçeyi artirirsaniz W 60 fakat aynı bütçeyle devamsa mad 60 en mantıklısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam w 60 sesi çok güzel hızlı 8000hz yazılımında bir sıkıntı yok bende kullanıyorum bir sıkıntısı yoktur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,936
Son üye
opitimusprime
Geri