Oem paket Genesis Prime alınır mı?

hemen bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bitfenix kasa daha ıyı değılmı acaba ceto premıum

hemen bakıyorum

bitfenix kasa daha ıyı değılmı acaba ceto premıum
Evet daha iyi isterseniz yükseltebilirsiniz. Ben fiyatı arttırmak istemedim. O paraya yükseltmek isteyebilirsiniz belki. Ama yükseltmek isterseniz ceto model kasaya yükseltebilirsiniz

⭐-AMD Ryzen 7 5700 3.4 GHz AM4 36 MB Cache 65 W İşlemci
⭐-Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
⭐-XPG GAMMİX D35 8 X 2 16 GB 3200 MHZ CL16 DDR4 RAM
⭐-Crucial 1TB E100 Serisi NVMe M.2 SSD (5000MB/4500MB)
⭐-Kule Tipi Soğutucu
⭐-PowerColor RX 9060 XT Reaper 16G-A 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı
⭐-Xigmatek Gaming X II Odin II 4x120 MM Argb Fanlı Bilgisayar Kasası - 600W 80+BRONZE POWER şoyle bi sistem var sahıbındende 37k

⭐-AMD Ryzen 7 5700 3.4 GHz AM4 36 MB Cache 65 W İşlemci
⭐-Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
⭐-XPG GAMMİX D35 8 X 2 16 GB 3200 MHZ CL16 DDR4 RAM
⭐-Crucial 1TB E100 Serisi NVMe M.2 SSD (5000MB/4500MB)
⭐-Kule Tipi Soğutucu
⭐-PowerColor RX 9060 XT Reaper 16G-A 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı
⭐-Xigmatek Gaming X II Odin II 4x120 MM Argb Fanlı Bilgisayar Kasası - 600W 80+BRONZE POWER şoyle bi sistem var sahıbındende 37k
40k yakın bir fiyat ödeyip ddr4 almanızı önermiyorum etmiyorum. Hemde A520m bi anakart kullanan bir sistem için hiç önermiyorum.

ekran kartı yuksek dıye bu sısteme bakmak ıstedım ınce hesapta cok 500 gb ve DDR 5 1 ram sıstem satılıyor 2 ram daha verımlı gelıyor bana

3060 12gb 2x 8 DDR 4 ramden en son attığıma geçsem ztn cok yuksek fark hıssederım gıbı

Ram için kart düşürülmez efendim. Kartınızı yükseltmeniz çok daha zor olucak ileride. Ram daha uygun kaliyor ve gücellik açısından ddr4 aldığınız sistem bir zaman sonra geride kalıcak. ddr5 geldi hali hazırda kullanıyoruz. İleride ddr4 unutulup ddr6'da geçilecektir. En azından almışken güncel ve güzel bir ekran kartınız olsun isterim.

butçe olarak maks 50k cıkabılıyorum ınce hesap heryere baktım ama tam aradığımı nedense bulamadım

en son attığınız oem pakette işlemcı soğutucu 80mm cok duşuk kalıyor o işlemci için

gıgabayte mı ekran kartında saphıre mı

butçe olarak maks 50k cıkabılıyorum ınce hesap heryere baktım ama tam aradığımı nedense bulamadım

en son attığınız oem pakette işlemcı soğutucu 80mm cok duşuk kalıyor o işlemci için

+500tl SEGOTEP Frozen Tower T6 Siyah 120mm Hava Soğutucu (AMD-INTEL) Bulk alabilirsiniz
Ram konusunda şu an fiyatlar gereksiz yüksek. Çin'in ram üretimine geçip fiyatları düşürmesini ümit ediyorum ama tabii kesin bir şey demek zor.

Saphıre'i tercih ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,553
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri