Öneri S pen kalem ucu deforme oldu

KınalıKeçi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
S9 fe kullanıyorum kalemin ucu miladını doldurdu yeni uç arıyorum nerden alabilirim en uyguna ve guvenilir bir şekilde orjinal veya çakma fark etmez.

trendyolda dolu var hocam istedigini al biz oyle yapiyoruz,

S9 fe kullanıyorum kalemin ucu miladını doldurdu yeni uç arıyorum nerden alabilirim en uyguna ve guvenilir bir şekilde orjinal veya çakma fark etmez.
bazılarının ucu yumuşak oluyor bazılarının sert plastik oluyor ekran koruyucuna göre falan seçmen gereken uç değişiyor
araştırıp seçersin ona göre
orijinal ekranla kullanıyorsan yumuşak uçlu al

trendyolda dolu var hocam istedigini al biz oyle yapiyoruz,
bazılarının ucu yumuşak oluyor bazılarının sert plastik oluyor ekran koruyucuna göre falan seçmen gereken uç değişiyor
araştırıp seçersin ona göre
orijinal ekranla kullanıyorsan yumuşak uçlu al
Evet metal uç ve plastik olanı gördüm ekranimda koruyucu yok o yüzden metal alamam https://ty.gl/nklv86qzyx7bp bu nasıl

Numara aldım pazartesi arayacağım degerlendirim olmadı trendyoldan alırım

Aldığım hafta herkes bi bakayım derken ucu kırılmıştı benimkinin😅

2 sene önce 5'lisi 120tl idi aldım, orijinali silikon gibi ucu, Aldığım direkt plastik idi, ekranda çok daha iyi kayıyordu yazı yazmam kolaylaşmıştı. En ucuzundan al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung komple tableti servise gönderin demişti😀

2 sene önce 5'lisi 120tl idi aldım, orijinali silikon gibi ucu, Aldığım direkt plastik idi, ekranda çok daha iyi kayıyordu yazı yazmam kolaylaşmıştı. En ucuzundan al geç

Aynen bencede alıp geçeyim yarına kadar bi bekleyelim fiyat absürt değilse öyle yaparım

samsungun anlaşmalı olduğu servisin numarasını isteyip ona yazarsanız kargoyla adresinize göndertebiliyorsunuz tableti kalemi göndermeden
hiç açık açık yazmıyorlar ya da en kolayı neden mağazada internette satmıyorlar ki garip

samsungun anlaşmalı olduğu servisin numarasını isteyip ona yazarsanız kargoyla adresinize göndertebiliyorsunuz tableti kalemi göndermeden
hiç açık açık yazmıyorlar ya da en kolayı neden mağazada internette satmıyorlar ki garip
Hocam yetkili servis BDH bilişim. Onlar da cihaz bize gelmek zorunda dediler. Kendim uç aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,433
Üyeler
188,595
Son üye
aslany
Geri