KınalıKeçi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
S9 fe kullanıyorum kalemin ucu miladını doldurdu yeni uç arıyorum nerden alabilirim en uyguna ve guvenilir bir şekilde orjinal veya çakma fark etmez.
bazılarının ucu yumuşak oluyor bazılarının sert plastik oluyor ekran koruyucuna göre falan seçmen gereken uç değişiyorS9 fe kullanıyorum kalemin ucu miladını doldurdu yeni uç arıyorum nerden alabilirim en uyguna ve guvenilir bir şekilde orjinal veya çakma fark etmez.
trendyolda dolu var hocam istedigini al biz oyle yapiyoruz,
Evet metal uç ve plastik olanı gördüm ekranimda koruyucu yok o yüzden metal alamam https://ty.gl/nklv86qzyx7bp bu nasılbazılarının ucu yumuşak oluyor bazılarının sert plastik oluyor ekran koruyucuna göre falan seçmen gereken uç değişiyor
araştırıp seçersin ona göre
orijinal ekranla kullanıyorsan yumuşak uçlu al
direkt samsung destekten numara alıp orijinal uç temin edebiliyorsun ama ücret isterlerse internetteki uçlara kıyasla daha fazla ücret çıkarEvet metal uç ve plastik olanı gördüm ekranimda koruyucu yok o yüzden metal alamam https://ty.gl/nklv86qzyx7bp bu nasıl
aynen bende mesela s11 var piyasada s11 in orijinal ucuyla aynı şekilde uç satan bir yer yokNumara aldım pazartesi arayacağım degerlendirim olmadı trendyoldan alırım
Aldığım hafta herkes bi bakayım derken ucu kırılmıştı benimkininS9 fe kullanıyorum kalemin ucu miladını doldurdu yeni uç arıyorum nerden alabilirim en uyguna ve guvenilir bir şekilde orjinal veya çakma fark etmez.
Aynen bencede alıp geçeyim yarına kadar bi bekleyelim fiyat absürt değilse öyle yaparımAldığım hafta herkes bi bakayım derken ucu kırılmıştı benimkinin
2 sene önce 5'lisi 120tl idi aldım, orijinali silikon gibi ucu, Aldığım direkt plastik idi, ekranda çok daha iyi kayıyordu yazı yazmam kolaylaşmıştı. En ucuzundan al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samsung komple tableti servise gönderin demişti![]()
samsungun anlaşmalı olduğu servisin numarasını isteyip ona yazarsanız kargoyla adresinize göndertebiliyorsunuz tableti kalemi göndermedenAldığım hafta herkes bi bakayım derken ucu kırılmıştı benimkinin
2 sene önce 5'lisi 120tl idi aldım, orijinali silikon gibi ucu, Aldığım direkt plastik idi, ekranda çok daha iyi kayıyordu yazı yazmam kolaylaşmıştı. En ucuzundan al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samsung komple tableti servise gönderin demişti![]()
Hocam yetkili servis BDH bilişim. Onlar da cihaz bize gelmek zorunda dediler. Kendim uç aldımsamsungun anlaşmalı olduğu servisin numarasını isteyip ona yazarsanız kargoyla adresinize göndertebiliyorsunuz tableti kalemi göndermeden
hiç açık açık yazmıyorlar ya da en kolayı neden mağazada internette satmıyorlar ki garip