Çözüldü✓ 1000-1500tl arası mouse önerisi.

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,033
Bütçe
1000.1500
Dostlar belirtiğim gibi 1000-1500tl arası kablolu/kablosuz fark etmez mouse arıyorum.

Dostlar belirtiğim gibi 1000-1500tl arası kablolu/kablosuz fark etmez mouse arıyorum.

800 mAh bataryası var; normal kullanımda 3 hafta, hatta 1 ay şarja bile takmazsın. Malzeme kalitesi güzel, yıpranma ve sararma gibi sorunlar pek oluşmaz. Performansı da tatmin edici. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi mouse’lardan biri.

wraith korkutuyor hocam ya çok gömeni var.
yani cok fazla anlamam ama hocam hem cok hafif hem kablosuz hem hissi güzel hem sarjı iyi gidiyor yani baska mouse aklıma glemedi ama sen yinede bekle baska arkadaslar önersin

800 mAh bataryası var; normal kullanımda 3 hafta, hatta 1 ay şarja bile takmazsın. Malzeme kalitesi güzel, yıpranma ve sararma gibi sorunlar pek oluşmaz. Performansı da tatmin edici. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi mouse’lardan biri.
Peki plus olanı alsak bir farkı var mı ? bütçe esnetebiliyoruz biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani cok fazla anlamam ama hocam hem cok hafif hem kablosuz hem hissi güzel hem sarjı iyi gidiyor yani baska mouse aklıma glemedi ama sen yinede bekle baska arkadaslar önersin
Üründen değil markadam korkuyorum hocam müşteri hizmetleri çok kötü diyen insanlar var.

bak burada hocam güzel bir forum açmış bir bak

Üründen değil markadam korkuyorum hocam müşteri hizmetleri çok kötü diyen insanlar var.
hic sorun yasamadım ben ama tamamen sans isi sanırım o

Benim attığım link plus modeli hocam.

1800 civarlarına çıkarsan fantech helios ıı 1k öneririm ama çıkamazsan sanırsam atk a9 var

1800 civarlarına çıkarsan fantech helios ıı 1k öneririm ama çıkamazsan sanırsam atk a9 var
ben bahsettiğim fantech i kullanıyorum wraithtten aldım mükemmel.
3395 sensör, 650 ıps, 55 gram, ttc gold optik switch

ben bahsettiğim fantech i kullanıyorum wraithtten aldım mükemmel.
3395 sensör, 650 ıps, 55 gram, ttc gold optik switch
1k dongle ile geliyor uzatmasıyla birlikte. 2.4 ghz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,588
Üyeler
188,625
Son üye
ali4838
Geri