wraith korkutuyor hocam ya çok gömeni var.hocam kuzen bunu aldı cok memnun https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse
Dostlar belirtiğim gibi 1000-1500tl arası kablolu/kablosuz fark etmez mouse arıyorum.
yani cok fazla anlamam ama hocam hem cok hafif hem kablosuz hem hissi güzel hem sarjı iyi gidiyor yani baska mouse aklıma glemedi ama sen yinede bekle baska arkadaslar önersinwraith korkutuyor hocam ya çok gömeni var.
Peki plus olanı alsak bir farkı var mı ? bütçe esnetebiliyoruz biraz.![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
800 mAh bataryası var; normal kullanımda 3 hafta, hatta 1 ay şarja bile takmazsın. Malzeme kalitesi güzel, yıpranma ve sararma gibi sorunlar pek oluşmaz. Performansı da tatmin edici. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi mouse’lardan biri.
Üründen değil markadam korkuyorum hocam müşteri hizmetleri çok kötü diyen insanlar var.yani cok fazla anlamam ama hocam hem cok hafif hem kablosuz hem hissi güzel hem sarjı iyi gidiyor yani baska mouse aklıma glemedi ama sen yinede bekle baska arkadaslar önersin
bak burada hocam güzel bir forum açmış bir bakDostlar belirtiğim gibi 1000-1500tl arası kablolu/kablosuz fark etmez mouse arıyorum.
hic sorun yasamadım ben ama tamamen sans isi sanırım oPeki plus olanı alsak bir farkı var mı ? bütçe esnetebiliyoruz biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üründen değil markadam korkuyorum hocam müşteri hizmetleri çok kötü diyen insanlar var.
Benim attığım link plus modeli hocam.Peki plus olanı alsak bir farkı var mı ? bütçe esnetebiliyoruz biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üründen değil markadam korkuyorum hocam müşteri hizmetleri çok kötü diyen insanlar var.
1800 civarlarına çıkarsan fantech helios ıı 1k öneririm ama çıkamazsan sanırsam atk a9 varDostlar belirtiğim gibi 1000-1500tl arası kablolu/kablosuz fark etmez mouse arıyorum.
Dongle/Bluetooth/Kablo ile bağlayabilirsin.Bir de bluetooth lu mu ? ana kartım desteklemiyor çünkü.
ben bahsettiğim fantech i kullanıyorum wraithtten aldım mükemmel.1800 civarlarına çıkarsan fantech helios ıı 1k öneririm ama çıkamazsan sanırsam atk a9 var
1k dongle ile geliyor uzatmasıyla birlikte. 2.4 ghzben bahsettiğim fantech i kullanıyorum wraithtten aldım mükemmel.
3395 sensör, 650 ıps, 55 gram, ttc gold optik switch