McDonald’s bedava konusu

Rootlu telefona kurmayı anlatmıştım.
ben eski telefonda zygisk ile gizlemiştim fakat yine açılmıyordu uygulama

Alıntıyı görüntüle

Bu ürünlerden birini alabilirsiniz bunun dışında nasıl elde edilir bilmiyorsanız anlatayım telefonunuza McDonald’s uygulmasını indirp sağ altaki diğer kısmından hesap oluşturuyorsunuz ardından anasayfaya dönüp burger crush oyununu oynuyorsunuz oyunda 4 lü eşleştirme ek 5 saniye veriyor bu nedenle hep 4 lü eşleştirmeyr çalışın ardından hedef puana ulaşınca sizi seçim ekranına gönderiyor

Afiyet olsun
Kral nerde hamburger tarzı konular varsa hep sende maşallah 😂😂

Rootlu telefona kurmayı anlatmıştım.
Teşekkürler hocam boş olunca yapayım bir ara

Alıntıyı görüntüle

Bu ürünlerden birini alabilirsiniz bunun dışında nasıl elde edilir bilmiyorsanız anlatayım telefonunuza McDonald’s uygulmasını indirp sağ altaki diğer kısmından hesap oluşturuyorsunuz ardından anasayfaya dönüp burger crush oyununu oynuyorsunuz oyunda 4 lü eşleştirme ek 5 saniye veriyor bu nedenle hep 4 lü eşleştirmeyr çalışın ardından hedef puana ulaşınca sizi seçim ekranına gönderiyor

Afiyet olsun
Abi hani diyet yapıyordun hatta youtube'yi bu yüzden kapatmıştın vay be abi gerçekten sana inanmıştım abi senin eski discord'unda bile bulundum bana yalan söylemişin abi çok üzgünüm çok...

Abi hani diyet yapıyordun hatta youtube'yi bu yüzden kapatmıştın vay be abi gerçekten sana inanmıştım abi senin eski discord'unda bile bulundum bana yalan söylemişin abi çok üzgünüm çok...
Ben yiyici değilim seyirciyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral nerde hamburger tarzı konular varsa hep sende maşallah 😂😂
Bu iş bizden sorulur

Sildim videoları felan

2023'de 2li tavuk burger falan veriyodu 2-3 gün tüm ücretsizleri biriktirip aynı anda yemiştim.

Ben yiyici değilim seyirciyim

Bu iş bizden sorulur

Sildim videoları felan
Abi parmağındaki orta boy patates kızartmasının yağ kokusunu alabiliyorum beni kandıramazsın ayrıca yanına neden 2 tane mayonez söyledin neden ketçap ve mayonez değil ? Neden abi ?

neden ha nedennnnn!!!!!!11

Arkadaslar oduller sans olarak cikmiyor her gun belli oduller oluyor ve herkeste o gun ayni secenekler cikiyor . Evet artik menu vermiyor ama tekli bir sekilde tavukburger verebiliyor veya 2li tavuk kizartma felan.O yuzden hergun yapin , bu yenileme olayi 5li bir sekilde yapinca yani ekranin bir satiri tamamen gidince oluyor ve gercekten yavaslatiyor hep dortlu yapmaya calisin cunku 4 lu olunca surede veriyor. MC bence hala cok f/p bir yer her ogle arasi giderim.

epstein vakasindan sonra asla bu gibi firmalardan kola dahi alamaz oldum mideniz nasıl kaldırıyor sizin

Geri