❌İndirim Bitti! Heynut Fıstık Ezmesi 350 GR - 99 TL

Marketlerde görüyorum, 300-350 gr lık kavanozlarda 200-300 TL gibi rakamlar yazıyor ve %100 fıstık ezmesi değil.
Aşağı yukarı 1 sene önce keşfettim burayı. Instada yorumları bi gördüm, bu kadar olamaz ya dedim. Bi kere denedim. Bir daha vazgeçemedim valla.
Kahvaltılarımızın vazgeçilmezi oldu.
Bu ürün ile ilgili bir inceleme yapıp, herkesin faydalanmasını istediğimi yazdım moderatöre. Reklam yasak dedi.
Yine kendi düşüncelerimi belirteyim ürün ile ilgili. İsteyen arkadaşlar DM atsın, özelden vereyim firmanın bilgilerini.
Beyaz TV de bir programa da çıkmıştı bu firma. Gerçekten çok güzel ürünleri. Bol parçaçıklı. Ben sade olanı seviyorum.
1 kere kakaolusunu denedim güzel ama tatlıyı çok sevmiyorum.
Siparişi verdikten sonra çekimi yapıp taze taze gönderiyorlar. Koruyucu içermediğinden dolayı Üretim ile STT arası 4 ay.
Spn siparişi bi arkadaşıma vermiştim.
İlk siparişim 3 kiloydu. Diğerlerinin hepsi 4 kilo. 1 er kilo paketli geliyor.
Alıntıyı görüntüle
dmden yazar mısın hocam

dmden yazar mısın hocam
Yazdım da yine zamlanmış :) 3 kuruş para kazanınca illa bi taraflar oynayacak. Uzun zaman 600 dü(4 kg için). 700 yaptın anladım. Şimdi de 800 yapmış. Yarın nolacak bilemiyorum

herkesin bi yerfıstığı ezmesi yiyesi geldi sanırım.

Düzenli olarak fitnutt yiyordum pahalandığı için bıraktım
Valla hocam varsa anamın ellerinden mis gibi reçel yemeyi tercih ederim. Ha yoksa paraya kıyıp züberin nutzillasını yerim kalori/tat oranında en iyisi olduğunu düşündüğüm için. Fıstık ezmesinin doğal olanı benim için sadece muzla karıştırıp fit tariflerde kullanılabilcek bişey. Onun dışında yiyesim çok gelmiyo nedense. Renkler zevkler tartışılmaz tabi. Ancak arkadaşın paylaştığı fiyat güzel. Hele ki glikoz yerine balla tatlandırmışlarsa daha iyi. Ama o fiyata balda harbi bal mı tartışılır :D

Marketlerde görüyorum, 300-350 gr lık kavanozlarda 200-300 TL gibi rakamlar yazıyor ve %100 fıstık ezmesi değil.
Aşağı yukarı 1 sene önce keşfettim burayı. Instada yorumları bi gördüm, bu kadar olamaz ya dedim. Bi kere denedim. Bir daha vazgeçemedim valla.
Kahvaltılarımızın vazgeçilmezi oldu.
Bu ürün ile ilgili bir inceleme yapıp, herkesin faydalanmasını istediğimi yazdım moderatöre. Reklam yasak dedi.
Yine kendi düşüncelerimi belirteyim ürün ile ilgili. İsteyen arkadaşlar DM atsın, özelden vereyim firmanın bilgilerini.
Beyaz TV de bir programa da çıkmıştı bu firma. Gerçekten çok güzel ürünleri. Bol parçaçıklı. Ben sade olanı seviyorum.
1 kere kakaolusunu denedim güzel ama tatlıyı çok sevmiyorum.
Siparişi verdikten sonra çekimi yapıp taze taze gönderiyorlar. Koruyucu içermediğinden dolayı Üretim ile STT arası 4 ay.
Spn siparişi bi arkadaşıma vermiştim.
İlk siparişim 3 kiloydu. Diğerlerinin hepsi 4 kilo. 1 er kilo paketli geliyor.
Alıntıyı görüntüle
bak bunu bildiğim iyi oldu özelden link atarsan sevinirim

Engellisin sanırım.
Herkesin direkt aktara ya da ucuza alabileceği imkanı olmayabiliyor. Yaşadığı yere göre değişiyor.
Saçma sapan yorum yapmak yerine almayacaksan konudan çıkabilirsin, çok basit.
Engelli değilim şükür ama olsaydım da bir şey değişmezdi. Herkesin aktar yada ucuza alabileceği imkan olmayabiliyor ama bende pahalı satan başka bir yer buldum ordan alsınlar diyorsun anlıyorum. Ayrıca burası forum buraya bir şey atıyorsan herkes yorum yapabilir bak geçlik bir şey olup olmadığını benim keyfim belirler senin paylaşımın değil.

• Kızgın
Reaksiyonlar: Scuz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,115
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri