bandyophyay
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Yeni bir kasa aldım içindeki psu 600w ama 80 + sertifakası yok galiba bi güç kaybı yaşarmıyım?
Linkini atsan
Link açılmıyor fakat xigmate güzel markadır
Ben aldımda bugun teslim alıcam ama psuda 80+ yazmıyor açıkçası 80+ ne gibi bir farkı var onu merak ettimLink açılmıyor fakat xigmate güzel markadır
Elektrik faturanda kullanımına bağlı fiyat düşüşü yaşanırBen aldımda bugun teslim alıcam ama psuda 80+ yazmıyor açıkçası 80+ ne gibi bir farkı var onu merak ettim
Daha iyi bir şey değilmi oElektrik faturanda kullanımına bağlı fiyat düşüşü yaşanır
80+ iyi bişey yaniDaha iyi bir şey değilmi o![]()
80+'ın neredeyse hiç önemi yok sadece ay sonu faturada 5tl fark ettirir o da en ama en fazla.Yeni bir kasa aldım içindeki PSU 600w ama 80 + sertifakası yok galiba bi güç kaybı yaşarmıyım?
Videodan anladığım kadarıyla sertifakası olmayan güç kaynaklarında daha yüksek elektrik faturası geliyor dimiŞu videoyu izlemeni tavsiye ederim
5 tl olduguna eminmisin ?80+'ın neredeyse hiç önemi yok sadece ay sonu faturada 5tl fark ettirir o da en ama en fazla.
Kullanımına bağlı değişirVideodan anladığım kadarıyla sertifakası olmayan güç kaynaklarında daha yüksek elektrik faturası geliyor dimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5 TL olduguna eminmisin ?