En fazla o daVideodan anladığım kadarıyla sertifakası olmayan güç kaynaklarında daha yüksek elektrik faturası geliyor dimi
Post automatically merged:
5 TL olduguna eminmisin ?
En fazla o daVideodan anladığım kadarıyla sertifakası olmayan güç kaynaklarında daha yüksek elektrik faturası geliyor dimi
5 TL olduguna eminmisin ?
80+ iyi bişey yani
En fazla 5 tl ise ve 600 w tamamen vericekse sisteme sıkıntı yok ozamanEn fazla o da![]()
Kasayı kaç tl aldınYeni bir kasa aldım içindeki PSU 600w ama 80 + sertifakası yok galiba bi güç kaybı yaşarmıyım?
835 TL xigmatek markası yeni çıkmış kasa adam önerdiKasayı kaç TL aldın
600W veremez tamamen sisteme, en iiyi psu modelleri bile 12V kanalından hepsini veremiyor. Xigmatek giriş-orta seviye bir psu markası 12V kanalından kaç V verdiğini de araştırmak lazım fakat 500-550 arası veriyordur tahmini.Bunda yok galiba ama ben aldım artık
En fazla 5 TL ise ve 600 w tamamen vericekse sisteme sıkıntı yok ozaman
Ryzen 5 3600 lü ve rx570 16gb 3000mhz ram gıgabayte b450m s2h anakartlı bir sistem zaten bu psuyu aldım almaya gittiğimdede sorucam adama alırken söyledim çok rahat yeter demişti ileride ekran kartı güncellicem en fazla rtx2060 alırım600W veremez tamamen sisteme, en iiyi PSU modelleri bile 12V kanalından hepsini veremiyor. Xigmatek giriş-orta seviye bir PSU markası 12V kanalından kaç V verdiğini de araştırmak lazım fakat 500-550 arası veriyordur tahmini.
Siz hangi sisteme almayı planlıyorsunuz bu PSU'yu?
Hocam rtx 2060'a da gayet yeter, rx 570'e zaten yeter. Ben şimdi baktım 600W'ın ne kadarını verdiğini:Ryzen 5 3600 lü ve rx570 16gb 3000mhz ram gıgabayte b450m s2h anakartlı bir sistem zaten bu psuyu aldım almaya gittiğimdede sorucam adama alırken söyledim çok rahat yeter demişti ileride ekran kartı güncellicem en fazla rtx2060 alırım
Eyw kardeşim sağolHocam rtx 2060'a da gayet yeter, rx 570'e zaten yeter. Ben şimdi baktım 600W'ın ne kadarını verdiğini:
Sizin kasadaki PSU modelini bilmiyorum fakat 12V kanalından 600W'ın 540W'ını verebiliyor ki gayet iyi. Bu 540W rx 2060'a da yeter rx 570'e zaten yeter.XIGMATEK
Xigmatek's mission is to advance the state of technology in the cooler, chassis and power supply product categories.www.xigmatek.com
Kasa olark mesh, 4fanlı falan güzel psu da kötü durmuyor. Hayırlı olsun şimdiden.Eyw kardeşim sağol
Aldığım kasa bu
Sağolasın kardeşim psu dediğim gibi sertifkasız dimiKasa olark mesh, 4fanlı falan güzel PSU da kötü durmuyor. Hayırlı olsun şimdiden.
Eyw kardeşim sağol
Aldığım kasa bu
Evet sertifika gözükmüyor fakat sertifikanın önemi ciddi anlamda yok gibi.Sağolasın kardeşim PSU dediğim gibi sertifkasız dimi