Gigabyte 5070 ti 7800x3d topladığım sistem nasıl

Hocam 2K 180-260 Hz bi monitör yeter artar bile. Monitör önermiycem ama şunu söyleyim. Sürekli kulaklık takmak istemiyosanız içinde kötü de olsa dahili hoparlörü olan bi model seçin. Dediğim gibi öneri değil sadece kendi kullandığımı atayım size

Benden bundan almayı planlıyordum hocam memnun musunuz
Kasa olarak benimkine de bakabilirsiniz baya geniş hava akışı cidden iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklıkla duymazsın ama kulaklıksız duyarsın. Modelinden modeline değişiyo ürününden ürününe değişiyo kurmadan bilemezsin valla
Kasa lian li tipi hoşuma gidiyo ondan seçtim bir şey olmaz ise lian li almak isterim

Ramler tek kiti hepside 10 k ya buluyordun, 5 k oradan savelyebilirsin, bu parayı daha iyi bir psuya harcarsın

Güzel duruyor dostum baya bir de bir oled monitör ile taçlandırırsan kusursuz olur.
Teşekkür ederim oled almayı planlıyorum ama malum oled ve 2 k olduğunda bide 240 Hz olduğunda 25.000 TL paralara fırlıyor yani monitöre okadar para verebilirmiyim bilmiyorum

Benden bundan almayı planlıyordum hocam memnun musunuz

Kasa lian li tipi hoşuma gidiyo ondan seçtim bir şey olmaz ise lian li almak isterim
Memnunum baya. Hoparlörüde 6/10 diyebilirim. Video falan izlerken kullanılır arkadan hafif müzikj dinlerken kullanılır ancak film falan izlersen tatmin etmez

Şaka mı :D 5070ti 4k da en kötü 3 4 sene üzmez arkadaşlar. 2k tamam rahat olur uzun yillar kullanılır ama kartın performansına haksızlık etmeyin. Isterseniz araştırın biraz test videolari falan izleyin. Ben bile 4k 60+ fps garanti edebilirim sana şuan neredeyse her oyunda 4070 super ile.

İşlemci soğutucu için de 7.5 k aşırı fazla bence. 3-4 k lık ortalama bir şey veya 2 k lık kule tipi de işini fazlasıyla görür.

Bir de uzun vadeli bir PC için şu anda bence giriş seviyesi bir işlemci kullanmak daha mantıklı.
Amd 10k serisi cpular birkaç aya açıklanır. Onlardan alırsın çıkınca

Good ram iyi midir hoca. Ben uzun ömürlü bir PC istiyorum da
Ram ramdir hocam ureten belli zaten öyle sıkıntılı bir marka çıkmaz bu devirde kolay kolay

İşlemci soğutucu için de 7.5 k aşırı fazla bence. 3-4 k lık ortalama bir şey veya 2 k lık kule tipi de işini fazlasıyla görür.

Bir de uzun vadeli bir PC için şu anda bence giriş seviyesi bir işlemci kullanmak daha mantıklı.
Amd 10k serisi cpular birkaç aya açıklanır. Onlardan alırsın çıkınca

Ram ramdir hocam ureten belli zaten öyle sıkıntılı bir marka çıkmaz bu devirde kolay kolay
5500 TL düştü fiyat güzel psu yükseltmeye gerek varmı hocam baktığımda göre iyi diyorlar psuya

Şaka mı :D 5070ti 4k da en kötü 3 4 sene üzmez arkadaşlar. 2k tamam rahat olur uzun yillar kullanılır ama kartın performansına haksızlık etmeyin. Isterseniz araştırın biraz test videolari falan izleyin. Ben bile 4k 60+ fps garanti edebilirim sana şuan neredeyse her oyunda 4070 super ile.
Yani 4k tabii ki kullanılabilir ama mevcut durumda kartlarımıza el bebek gül bebek bakmamız lazım ya 6000 serisini belki 2028 de görcez falan, bide 5000 serilerinde 5070 ti serisi aşırı bi popülerliğe sahipken, ben 4k 100 dps almaktansa 2k 260 fps almayı tercih ederim açıkcası.

Yani 4k tabii ki kullanılabilir ama mevcut durumda kartlarımıza el bebek gül bebek bakmamız lazım ya 6000 serisini belki 2028 de görcez falan, bide 5000 serilerinde 5070 ti serisi aşırı bi popülerliğe sahipken, ben 4k 100 dps almaktansa 2k 260 fps almayı tercih ederim açıkcası.
Heh işte orada tercih meselesi devreye giriyor. Ama her iki konuda da üzmez demek istediğim o.

Bu dediklerimi yaparsan, ramden 5 k, soğutucudan 5 k dersen oled için 10 k kenara atmış olursun zaten. Kule tipi soğutucular genellikle ölümsüz oluyor. 10-15 senelik olup çalışanlar var, belki sadece fan değiştirsin. Sıvı soğutmanın belirli bir ömrü var, pompası v.s bozulabiliyor. Dediğim gibi amaç "estetik" değilse dediğim gibi daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,870
Üyeler
189,746
Son üye
.utku..
Geri