ozzinvincible
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
dostum selam bu botu nereden bulabılırım ?Çekmişler hemen
dostum selam bu botu nereden bulabılırım ?Çekmişler hemen
prime sorunsuz cıkarsa gigabyte iade fan sesi cidden beni rahatsız etmiyor kasada var 20 küsür fan ondan olablr belkifans sesi fazla cw var vida delikleri aşınmış jelatin üzerinde yok küçük küçük çizikler var kutusu da hasarlı ve yeni gibi olarak satılıyordu hiç içime sinmedi benim
Aslında cw ve fan sesi beklediğim bir şeydi ama kullanan kişi hor kullanmış her yeri çizik vida yerlerini o kadar sıkımış ki izi otrumuş bazı kısmalarında da çizikler var her şeye tamam ama sesi değişen cw çok garip o en can sıkan kısmı oldu yukarı bakınca ses kesiliyor aşağı bakınca artıyor bir şey patlayınca ses keslip artıyor bazı oyunlarda cw sesi kulaklıkla duyuluyor bu arada endeks garantili geldi ama arena garantili de oluyor bu modellerde sarı sitede de arena garantili bir kaç kişi gördüm ben büyük ihtimalle iade edecem içime sinmediprime sorunsuz cıkarsa gigabyte iade fan sesi cidden beni rahatsız etmiyor kasada var 20 küsür fan ondan olablr belki![]()
bendeki gigabyte iade edersem umarım denk getirirsn ne diyim. Prime sorunsuz gelsin bi bakalımAslında cw ve fan sesi beklediğim bir şeydi ama kullanan kişi hor kullanmış her yeri çizik vida yerlerini o kadar sıkımış ki izi otrumuş bazı kısmalarında da çizikler var her şeye tamam ama sesi değişen cw çok garip o en can sıkan kısmı oldu yukarı bakınca ses kesiliyor aşağı bakınca artıyor bir şey patlayınca ses keslip artıyor bazı oyunlarda cw sesi kulaklıkla duyuluyor bu arada endeks garantili geldi ama arena garantili de oluyor bu modellerde sarı sitede de arena garantili bir kaç kişi gördüm ben büyük ihtimalle iade edecem içime sinmedi
Ben büyük ihtimalle başka model kovalıyacam hiç içime sinmedi bu gigabyte sff modeli bi de 2 dir para bandıyla statik poşeti bantlı ekran kartı geliyor ya depoda bantlıyorlar ya da biri sıfır amazondan ekran kartı alıp süreli iade ediyor onun ürünleri bana denk geliyor 2 ürün böyle denk geldi 2 sinin de vida yerlerinde iz vardı kutuları ve poşetleri hasarlıydıbendeki gigabyte iade edersem umarım denk getirirsn ne diyim. Prime sorunsuz gelsin bi bakalım
Vida izi önemsiz de işte diğer etkenler sorun benim için tek önemli nokta cwBen büyük ihtimalle başka model kovalıyacam hiç içime sinmedi bu gigabyte sff modeli bi de 2 dir para bandıyla statik poşeti bantlı ekran kartı geliyor ya depoda bantlıyorlar ya da biri sıfır amazondan ekran kartı alıp süreli iade ediyor onun ürünleri bana denk geliyor 2 ürün böyle denk geldi 2 sinin de vida yerlerinde iz vardı kutuları ve poşetleri hasarlıydı
Hocam siz hangi ekran kartını aldınız hangi model?Aslında cw ve fan sesi beklediğim bir şeydi ama kullanan kişi hor kullanmış her yeri çizik vida yerlerini o kadar sıkımış ki izi otrumuş bazı kısmalarında da çizikler var her şeye tamam ama sesi değişen cw çok garip o en can sıkan kısmı oldu yukarı bakınca ses kesiliyor aşağı bakınca artıyor bir şey patlayınca ses keslip artıyor bazı oyunlarda cw sesi kulaklıkla duyuluyor bu arada endeks garantili geldi ama arena garantili de oluyor bu modellerde sarı sitede de arena garantili bir kaç kişi gördüm ben büyük ihtimalle iade edecem içime sinmedi
RTX5070TI WINDFORCE OC SFF 43k ya aldımHocam siz hangi ekran kartını aldınız hangi model?
Hayırlı olsun hocam iyi fiyat ama CW sesi olması kötü olmuş eski kullandığınız kart ta varmıydı CW sesi belki PSU kaynaklıdırRTX5070TI WINDFORCE OC SFF 43k ya aldım
kullandığım 5070 de yoktu bundaki cw değil bu apayrı bir şey kendi kendine konuşuyor resmen ses kulaklıkla duyulmasa yada beli bi tonda kalıp değişmese iyi de hadi onu da geçtim amazon yeni gibi yazmıştı kartı kutudan bir çıkardım bir çok yerinde çizik var zaten bize cw siz çiziksiz jelatini üzerinde kart nerden denk gelecek garibanın yüzü yine gülmediHayırlı olsun hocam iyi fiyat ama CW sesi olması kötü olmuş eski kullandığınız kart ta varmıydı CW sesi belki PSU kaynaklıdır
Nasip kısmet hocam. Belki çok fazla iade edildi ondan öyledirkullandığım 5070 de yoktu bundaki cw değil bu apayrı bir şey kendi kendine konuşuyor resmen ses kulaklıkla duyulmasa yada beli bi tonda kalıp değişmese iyi de hadi onu da geçtim amazon yeni gibi yazmıştı kartı kutudan bir çıkardım bir çok yerinde çizik var zaten bize cw siz çiziksiz jelatini üzerinde kart nerden denk gelecek garibanın yüzü yine gülmedi
evt aynı karttan bana denk geldi temizdi ama cw si cidden oyunlarda npc karakter görünce artıyor baska yere bakınca azalıyor npc sevmeyen cw var karttaNasip kısmet hocam. Belki çok fazla iade edildi ondan öyledir
https://streamable.com/zs3fl7 cw nin sesi videoda az gibi geliyor ama yüksek bunun biraz daha yüksek halinin düşününNasip kısmet hocam. Belki çok fazla iade edildi ondan öyledir