🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

benimde 9060xt icin 2.el ibaresi var faturada ama durum mükemmel görünüyordu bantlarını ben actım kutunun, alan kisi ya baska kart aldı yada vazgecti ürün 0 geldi.
Alıntıyı görüntüle
simdi faturaya bakınca 2.elde garanti yoksa 0 kart nasıl garantisiz oluyor. Millet 2.el karta 0 fatura kesip garantili diye satıyor işler memlekette garip ...
Garanti olayı sorun değil depoda Amazon iade garantisi veriyor+ servis ile görüşmenizi istiyor onlarda servis hizmeti veriyor mu diye ürüne bence alınır depodan ürün ki ben sürekli alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hadi bakalım hayırlısı
Hangi kartı aldınız hocam sizler

Garanti olayı sorun değil depoda Amazon iade garantisi veriyor+ servis ile görüşmenizi istiyor onlarda servis hizmeti veriyor mu diye ürüne bence alınır depodan ürün ki ben sürekli alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi kartı aldınız hocam sizler
gigabyte 5070ti almıştık arkadaşa 43k ya cw cıktı üstüne prime 5070ti düştü 47k onu aldım bekliyorum hangisinde cw minimal değerler iyiyse onu tutup diğerini iade edeceğiz gibi. Gene zam haberleri var artık cw si olsada az olan ile yola devam etsin yapack bir şey yok.

gigabyte 5070ti almıştık arkadaşa 43k ya cw cıktı üstüne prime 5070ti düştü 47k onu aldım bekliyorum hangisinde cw minimal değerler iyiyse onu tutup diğerini iade edeceğiz gibi. Gene zam haberleri var artık cw si olsada az olan ile yola devam etsin yapack bir şey yok.
Hayırlı olsun

Senin kart geldimi benimki cuma alamma rağmen pazar kargolanmış :S
Kart elime ulaştı hayatımda rastladığım en garip cw bu kartta var oyunda etrafa bakarken cw sesi değişiyor çok kozmetik kusuru var vida delikleri aşınmış kartın üzerinde jelatini yoktu ufak ufak çizikler var kartta kutusu da hafif yıpranmış

Bugün Dağıtıma çıkmış umarım cw çıkmaz kartta
coil wine olayı öyle bir takıntı ki 200k da versen çıkabilir bence bunu artık sorun etmemizi istiyorlar

Kart elime ulaştı hayatımda rastladığım en garip cw bu kartta var oyunda etrafa bakarken cw sesi değişiyor çok kozmetik kusuru var vida delikleri aşınmış kartın üzerinde jelatini yoktu ufak ufak çizikler var kartta kutusu da hafif yıpranmış
Hocam bendede 7900xt var genelde pes oynarım zaten bir tek orda fark ettim. Bir menü var oraya girince cw sesi geliyor menüden çıkınca ses gidiyor :D

Evt cw farklı oyundaki npc lere bakınca artıyo farklı yöne bakınca azalıyo a:SDA npc sevmiyor bu kart :D Deforme işi kötü oldu bendeki kusursuz diyebilirim.

Evt cw farklı oyundaki npc lere bakınca artıyo farklı yöne bakınca azalıyo a:SDA npc sevmiyor bu kart :D Deforme işi kötü oldu bendeki kusursuz diyebilirim.
fans sesi fazla cw var vida delikleri aşınmış jelatin üzerinde yok küçük küçük çizikler var kutusu da hasarlı ve yeni gibi olarak satılıyordu hiç içime sinmedi benim

Depodan alınan ürünler hakkında şans işi ürün aşırı temiz 0 dan farksız jelatinli de gelebiliyor yada baya kullanılmış bir tık hor kullanılmış vaziyettede gelebiliyor o yüzden alırken bunları göz önüne alarak satın alım yapılmasında fayda var Amazon böyle bir uygulamayı hayata geçirdiği için gayet iyi fırsatlar ile karşılaşılabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,110
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri