Hocam bu botu nasıl kullanabilirizÇekmişler hemen
Hocam direkt alıyorlar, 30 tane stok falan verse anca alır bu forumÇekmişler hemen
hocam her tekrar stokta yazan alınıp alınıp iade edilmiyor kimisi tekrar stoğa giriyorforumdan biri alıp yorum yapsa keşke merak ediyorum bu 5090lara noluyor alan niye iade ediyor
Olması gereken şey bir ürünün faturası kesildikten itibaren o ürünün garanti sürecinin işlemesidir, burda sıkıntı garanti süresi bitmemesine rağmen firmaların 2. el ibaresi var diye garantiye girmediğini iddia etmesidir. 2. el pazarında bile sahibinden faturalı ürün aldığında o garanti devam ederken amazondan alınca o ibare yüzünden garantiye girmez demek firmaların çakallığıdır.Aynen öyle aynı şeyi dedim beni suçluyorlar bir de pişkin pişkin. Aklı sıra vicdan rahatlatıyorlar.
Yaparlar kralDepodan aldığım bir ürünle işim bittiğinde satarken özellikle amazon deponun ne olduğunu hatta ben firma garantisine dahi güvenmediğimi anlatıyorum hak geçmemesi için, millet faturadan o yazıyı siliyormuş konuya bakan toplumsal çürümenin ne kadar ciddi olduğunu görür.
Üç beş kuruş fazla kazanacaksınız diye yapmayın.
Tten element uydurmayı severler hocam bunlara bu kadar yazı yazmaya gerek duymanıza dahi şaşırdım açıkçasıHocam bu satma mevzusu nerden açıldı konudaki kimse faturadaki ikinci el ibaresini silip satarım sıfır faturalı diye yazmamış biri 5090 almış soru olarak servisi garanti veriyormu diye yazmışım o da neden vermesin yazmış faturada ikinci el olarak belirtiyor diye bilgilendirmişim 5090 alan kişi de en kötü işi yokuşa sürerlerse faturadan siler gönderirim garantiye demiş burada satış vb işlem yok ürünü sadece garantiye gönderiyor bu da gönderen kişiyi bağlar biz burada birbirimize yardımcı olmak amacıyla şu servis destek sağlıyor şu servis sağlamıyor diye bilgilendiriyoruz gördüğüm kadarıyla bir çok kişi bu konudan habersizmiş garantili ürün aldıklarını düşünüyorlar ben alanları görünce kendimce soruyorum hem kendim bilgi almış oluyorum hem de amazon depodan ürün almış ama kafası karışık olan insanlar bu yazışmaları görünce fikir sahibi olmuş oluyor garanti konusunda zaten insanların almış oldukları ürünlerin servisleriyle konuşup burada insanları bilgilendirse insanlar az çok ne almış olduklarını garantisinin olup olmadığını bilirler ve bu tarz eylemlerde bulunmazlar ha kişi yapar yapmaz beni bağlamaz benim tek istediğim insanların almış oldukları ürünlerin servileriyle konuşup kendi gibi bizi de bilgilendirmesi tabi yapar yapmaz bilemem ama zaman ayırıp burada bi son kullancı olarak bizleri bilgilendiren deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Servisine bağlı sorun çıkarabilir de çıkmayabilir de servisiyle bi konuşun bencebenimde 9060xt icin 2.el ibaresi var faturada ama durum mükemmel görünüyordu bantlarını ben actım kutunun, alan kisi ya baska kart aldı yada vazgecti ürün 0 geldi.
Alıntıyı görüntüle
simdi faturaya bakınca 2.elde garanti yoksa 0 kart nasıl garantisiz oluyor. Millet 2.el karta 0 fatura kesip garantili diye satıyor işler memlekette garip ...