Sebastian Szymanski
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,596
bildirim gelmeyip te deneyen varmı?
Yarısı bizden yazısına dikkat etmemiştim teşekkürleryarısı bizden diyor 500 harcarsaniz 250 kazanırsınız 1k harcama yaparsanız 500
hali hazırda harcama yapacak olan varsa denesin ordan işte hocamBu riski alcak varsa deneyebilir ama ben kefil değilim hocam haha![]()
fiziki kart ile demiş konuyu açan arkadaş ben de meraktan sanal kart ile denedim iade gelmeseydi iptal yapacaktım ürünühali hazırda harcama yapacak olan varsa denesin ordan işte hocam![]()
fiziki kartta var bende de önceden bir grupta da görmüştüm bildirim gelmeyenlerede veriyordufiziki kart ile demiş konuyu açan arkadaş ben de meraktan sanal kart ile denedim iade gelmeseydi iptal yapacaktım ürünü![]()
o zaman denenir tertemiz 500 tl veriyo adamlarfiziki kartta var bende de önceden bir grupta da görmüştüm bildirim gelmeyenlerede veriyordu
sanal kullan gitsin uğraşma hocam kurye falan sanal veriyor zatenFiziksel kartı nasıl isteyebiliyoruz bende adres kısmında buga giriyor. Getir kuryesi mi getiriyor? Bulunduğum bölgede getir yok ondan dolayı mı acaba.
bildirim gelmişmiydi hocamAz önce sanal kartla alış veriş yaptım anında 500 tl iade oldu. Sanal kart kullanabilirsiniz