🔥İndirim AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Türkçe Manyetik Kablosuz Klavye 1879 TL

bilip bilmeden yanlış bilgi verme insanlara rapid triggerın yasaklandığı bir oyun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

atk rs6
%60 kullanmakta zorlanıyorum f tuşlarını çok arıyorum, %75 var mıdır?

İdefix Türk Telekom kuponu ile 1.879,00 TL'ye geliyor Kuveyt Türk'e Peşin fiyatına 5 diğer çoğu bankaya peşin fiyatına 3 taksit yapıyor.

Bu fiyata Türkçe keycapli manyetik klavye çok zor bulunur bence. Max ile Pro arasındaki tek fark birisi kablosuz 8khz diğer kablosuz da 1khz verebiliyor bence çok önemli bir fark değil sonuçta wireless da zaten latency artıyor. İki model de kablolu da 8khz verebiliyor.

İngilizce keycapli versiyonu 3099 TL fiyat bariz çok uygun.
cok iyi aktif kullanıyom 5-6 aydır alınır alın aldırın

wraith falan kalite olarak yanından geçemez bence yazın ya bunu ya wraith alıcaktım iyiki bunu almışım benimki turuncu renk sadece

Mesela hocam fps oynayan birisiyim tavsiye edermisiniz farkı nasıldır acaba tuş basma olayı falan
alışınca aramıyosun bile her şeyi fn tuşuyla otomatik yapıyorsun zaten. ama tercih meselesi tabi

İdefix Türk Telekom kuponu ile 1.879,00 TL'ye geliyor Kuveyt Türk'e Peşin fiyatına 5 diğer çoğu bankaya peşin fiyatına 3 taksit yapıyor.

Bu fiyata Türkçe keycapli manyetik klavye çok zor bulunur bence. Max ile Pro arasındaki tek fark birisi kablosuz 8khz diğer kablosuz da 1khz verebiliyor bence çok önemli bir fark değil sonuçta wireless da zaten latency artıyor. İki model de kablolu da 8khz verebiliyor.

İngilizce keycapli versiyonu 3099 TL fiyat bariz çok uygun.
turk telekom kupoınu ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,767
Üyeler
188,985
Son üye
ernu
Geri