Çözüldü✓ Bu Mouse Alınır mı? Ulugames Reload pro

Reaksiyon skoru
17
Bütçe
2500
indirim ile 2500 e geliyor

Çift batarya olayı iyiymiş, bütçe bu kadarsa alınabilir bence. Oyuneks bakiyesi de veriyorlar sanırım.

fantech helios 2 pro s 8k al wraithtten

Aldınız mı hocam yorumunuz nasıl oldu? İncelemesi olmadığından ATK A9 Plus aldım ama aklım reload'da kaldı

Son düzenleme:
Aldınız mı hocam yorumunuz nasıl oldu? İncelemesi olmadığından ATK A9 Plus aldım ama aklım reload'da kaldı
salıdan beri kullanıyorum daha bataryasını değişmedi yüzde 10 bandında gitti şarjı a9 plus farkları çok var a9 ultimate ile karşılaştırmak lazım ve içinde kendi dongle çıkıyor ben gayet memnunum şuan ele oturma hissi gayet güzel herhangi bir olumusuz bir şey ile karşılaşmadım alınabilecek bir mouse

salıdan beri kullanıyorum daha bataryasını değişmedi yüzde 10 bandında gitti şarjı a9 plus farkları çok var a9 ultimate ile karşılaştırmak lazım ve içinde kendi dongle çıkıyor ben gayet memnunum şuan ele oturma hissi gayet güzel herhangi bir olumusuz bir şey ile karşılaşmadım alınabilecek bir mouse
Kanka hala memnunmusun acaba bende ona göre alicamda aynı mousadan

Kanka hala memnunmusun acaba bende ona göre alicamda aynı mousadan
hangi versiyonu alacan 1 haftadır kullanıyoum 2 pilde %40 civarında geldi halen bitmedi şarjı pro versiyonunu alman daha iyi 8000hz destekleyen mouse arasında en uygunu ve eforsuz kodunu girmeyi unutma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,469
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri