Çözüldü✓ Oyun için 9700X 9800X3D geçilir mi?

misemise

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
265
Ryzen 7 9700X işlemci Rtx 5070 Ti ekran kartlı sistemim var sadece oyun oynuyorum 9800X3D işlemci ile upgrade yapmak istiyorum değer mi sizce 2K oyun oynuyorum

KNK çok mu ihtiyacın var ki bana kalırsa para harcamak istiyorsun :)

Ryzen 7 9700X işlemci Rtx 5070 Ti ekran kartlı sistemim var sadece oyun oynuyorum 9800X3D işlemci ile upgrade yapmak istiyorum değer mi sizce 2K oyun oynuyorum
monitör kaç hz?, ayarları yüksekte mi kullanıyorsun?

elindekini 10k ya satarsan işlemciyi de 6 veya 9 taksit alırsan kafii yoksa nakit almak saçma

Gerek yok abim, işlemci seni yarı yolda bırakmaz. RTX 5090'a geçeceğim dersen düşünülür.

Maddi durumun %1 bile sarsılıcaksa bu değişimi yaptığında asla yapma

zaten 5070ti için yeterli bi işlemci bi de 2k'da kullancaksan fark yok. istersen sadece 2k üstüne al hiç o aksiyona değmez

monitör kaç hz?, ayarları yüksekte mi kullanıyorsun?
240 Hz Ultra Yüksek ne varsa açıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KNK çok mu ihtiyacın var ki bana kalırsa para harcamak istiyorsun :)
İhtiyacım yok sadece upgrade yapmak istedim

elindekini 10k ya satarsan işlemciyi de 6 veya 9 taksit alırsan kafii yoksa nakit almak saçma
Elimdeki işlemciye 10K veren var diğer işlemciyi 6 taksit alacağım

Maddi durumun %1 bile sarsılıcaksa bu değişimi yaptığında asla yapma
Maddi durumum sarsılmayacak

zaten 5070ti için yeterli bi işlemci bi de 2k'da kullancaksan fark yok. istersen sadece 2k üstüne al hiç o aksiyona değmez
Yani yeterli diyorsun

240 Hz Ultra Yüksek ne varsa açıyorum

İhtiyacım yok sadece upgrade yapmak istedim

Elimdeki işlemciye 10K veren var diğer işlemciyi 6 taksit alacağım

Maddi durumum sarsılmayacak

Yani yeterli diyorsun
knk o şekilde alınır o zaman mantıklı olur

2k için x3dli işlemci almak = kesinlikle hayır
9700x = 7800x3d

1080p için geçilir mi = evet

9800x3d ye geçtim zevke gelmeye başladım hissiyatı= yok

Aslında 7800x3dniz (yani 9700x) ile devam

Paranız cebinizde kalsın

Ben throne and libertyde dlsssiz 70-80 fps ile pvp atıyorum diye gpu güncelliyor muyum? (3080 olmasına rağmen) = hayır

3080den güçlü bir kart almaya çalışsam bu sefer 5800x3dim besleyemeyecek 1080pde

Bütçeniz sarsılmasa bile = mantıksız hareket

Hic gerekli olmayan bir upgrade. 2k oynuyorsun fps farkin yok denecek kadar az olacak. Sistemin güzel bence devam hatta hic bir upgrade yapmadan 4k bile götürür seni neredeyse her oyunda. Çözünürlüğün yuksek oldukca iş ekran kartina binecegi icin islemci upgrade gereksiz. Ayrıca işlemcin de on numara. Yapmazsin ama 1080p ye geri doneyim desen bile uzmez :D

Hic gerekli olmayan bir upgrade. 2k oynuyorsun fps farkin yok denecek kadar az olacak. Sistemin güzel bence devam hatta hic bir upgrade yapmadan 4k bile götürür seni neredeyse her oyunda. Çözünürlüğün yuksek oldukca iş ekran kartina binecegi icin islemci upgrade gereksiz. Ayrıca işlemcin de on numara. Yapmazsin ama 1080p ye geri doneyim desen bile uzmez :D
Yorumlardan sonra vazgeçtim 9700X ile devam. Sağolun.

kral 7500f ve 9060 xt 16 gb model var. monitörüm 2k işlemciyi 9700x veya 7800x3d alsam fps farkını hissetmez miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,339
Üyeler
188,921
Son üye
Gigimens
Geri