quartle
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,878
eldivenle combo da yapabilirsinaga hani daha uygun bıçak alıp yanına skin çekmekte isterim ondan öneri istedim
eldivenle combo da yapabilirsinaga hani daha uygun bıçak alıp yanına skin çekmekte isterim ondan öneri istedim
Huntsmanlara bak derim125 dolar bütçem var bıçak almayı düşünüyorum aynı zamanda benim ilk bıçağımda olcak. Nomad Knife | Stained (ft veya ww)almayı düşünüyorum altarnetif önerirseniz sevinirim
gut knife almam gibi aga ama bu tarz bi kombo güzel olur100 dolar ikisi
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.csfloat.com
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.csfloat.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeşil seviyorsan tabi kalan paraya da yeşil envanter dizebilirsin
aga bu eldivene Huntsman Knife | Boreal Forest alsam uyumlu olur demi100 dolar ikisi
yeşil seviyorsan tabi kalan paraya da yeşil envanter dizebilirsin
evet güzel olur deneyebiliyorsun skinin üstüne tıkla ikisinede serverda dene degut knife almam gibi aga ama bu tarz bi kombo güzel olur
aga bu eldivene Huntsman Knife | Boreal Forest alsam uyumlu olur demi
benim tercihim huntsman olur125 dolar bütçem var bıçak almayı düşünüyorum aynı zamanda benim ilk bıçağımda olcak. Nomad Knife | Stained (ft veya ww)almayı düşünüyorum altarnetif önerirseniz sevinirim