Win7yi Bırakamıyorum

Reaksiyon skoru
193
Win10'a geçmem gerekiyor(x64 bit yapmak için) ama Win7yi bırakamıyorum.Bırakırsam pişman olacakmış gibi hissediyorum ve Win7 cidden güzel :D

win 10 daha iyi dostum

Bende yıllarca Windows 7 pro kullandım ne günlerdi ya ayrılık zor be başkan :giggle:

Win10'a geçmem gerekiyor(x64 bit yapmak için) ama Win7yi bırakamıyorum.Bırakırsam pişman olacakmış gibi hissediyorum ve Win7 cidden güzel :D
yani Windows 7 gönlümüze taht kurmuş bir işletim sistemi fakat güvenlik sıkıntıları yada başka sıkıntılar yaşamak istemiyorsan geç bir an önce :D

Düşünme aga geç bence :)

geçtikten sonra unutacaksın . özelmeyeceksin ;)

Ben de üzüle üzüle geçiş yaptım. Hala aklımın bir yerlerinde tekrar win7'ye dönme fikirleri dolanıyor.

Geçiverin bir şey olmaz. Microsoft kararını değiştirip yeni bir Windows sürümü daha çıkarırsa bu sefer de Windows 10'u bırakamıyorum başlıklarını göreceğimiz için çok değişen bir şey olmayacak. Zamanında da XP'yi bırakamıyorumcular vardı.

Geçiverin bir şey olmaz. Microsoft kararını değiştirip yeni bir Windows sürümü daha çıkarırsa bu sefer de Windows 10'u bırakamıyorum başlıklarını göreceğimiz için çok değişen bir şey olmayacak. Zamanında da XP'yi bırakamıyorumcular vardı.
Xp yi bende uzun süre kullananlardandım ama Win7 ye geçerken fazla sıkıntı olmadı lakin Win7 yi bırakamayacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,126
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri