laktozsuz süt
80+
- Reaksiyon skoru
- 193
Win10'a geçmem gerekiyor(x64 bit yapmak için) ama Win7yi bırakamıyorum.Bırakırsam pişman olacakmış gibi hissediyorum ve Win7 cidden güzel 
yani Windows 7 gönlümüze taht kurmuş bir işletim sistemi fakat güvenlik sıkıntıları yada başka sıkıntılar yaşamak istemiyorsan geç bir an önceWin10'a geçmem gerekiyor(x64 bit yapmak için) ama Win7yi bırakamıyorum.Bırakırsam pişman olacakmış gibi hissediyorum ve Win7 cidden güzel![]()
Bende yıllarca Windows 7 pro kullandım ne günlerdi ya ayrılık zor be başkan![]()
Geçmek çok zor. Büyük ihtimal geçmeyeceğim lakin yeni pc alırsam geçerim zaten Microsoft Win7 desteğini kesti.yani Windows 7 gönlümüze taht kurmuş bir işletim sistemi fakat güvenlik sıkıntıları yada başka sıkıntılar yaşamak istemiyorsan geç bir an önce![]()
Yazmamadim aww neyse geç alışıyorsunHerkes öldürür
Xp yi bende uzun süre kullananlardandım ama Win7 ye geçerken fazla sıkıntı olmadı lakin Win7 yi bırakamayacağım.Geçiverin bir şey olmaz. Microsoft kararını değiştirip yeni bir Windows sürümü daha çıkarırsa bu sefer de Windows 10'u bırakamıyorum başlıklarını göreceğimiz için çok değişen bir şey olmayacak. Zamanında da XP'yi bırakamıyorumcular vardı.